Το "Σκοτεινή Ηρωίδα - Φθινοπωρινό Ρόδο" (Βιβλίο 2ο από 3α) της Abigail Gibbs επιτέλους μεταφράστηκε στα ελληνικά


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!

(Το εξώφυλλο!!!)

  Έφτασε η στιγμή καλοί μου φίλοι. Το "Φθινοπωρινό Ρόδο, δηλαδή το "Σκοτεινή Ηρωίδα 2" της Abigail Gibbs, έφτασε στην Ελλάδα πριν λίγες μέρες. Σε αυτήν την ανάρτηση λοιπόν θα μοιραστούμε τον ενθουσιασμό μας για αυτό το γεγονός.


  Αυτό το βιβλίο από ότι έχω πληροφορηθεί θα είναι πολύ διαφορετικό από το πρώτο, το οποίο το λάτρεψα με όποιον τρόπο είναι δυνατόν. Κατά πρώτον, πρωταγωνίστρια δεν θα είναι η Βιολέτα. Θα δούμε στιγμές Βιολέτας και Κάσπαρ μεν, αλλά στο τέλος του βιβλίου. Και μέσα από τα μάτια κάποιους άλλου, συγκεκριμένα της Ότομν Ρόουζ. Το οποίο θα είναι πολύ ενδιαφέρον.


  Επίσης, ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές διαστάσεις σε αυτόν τον εκπληκτικό κόσμο που δημιούργησε η νεαρή μας συγγραφέας. Ανυπομονώ για αυτά που θα συναντήσουμε και για αυτά που θα ζήσουμε με την νέα μας ηρωίδα. Λέμε αντίο λοιπόν στους βρικόλακες, για την ώρα, και καλοδεχόμαστε το επόμενο υπερφυσικό που έρχεται. Ελπίζω να είναι κάτι εξίσου καθηλωτικό.


  Τέλος, το ελληνικό εξώφυλλο. Ας αναλύσουμε λίγο αυτό το θέμα. Με είχαν ενημερώσει είδη οι εκδόσεις Πατάκη πως δεν θα κρατούσαν το ξένο εξώφυλλο, πάλι καλά, και πως θα το άλλαζαν με παρόμοιο τρόπο όπως και το πρώτο. Μπορεί λοιπόν το ελληνικό εξώφυλλο να είναι μακράν καλύτερο από το ξένο αλλά το περίμενα λίγο καλύτερο. Θεωρώ πως έκαναν καλύτερη δουλειά με το πρώτο της σειράς.


Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Η Ότομν Ρόουζ ζει σε μια βαρετή παραθαλάσσια πόλη. Πίσω από τη φαινομενικά ήσυχη ζωή της κρύβεται ένα μεγάλο μυστικό. Η γιαγιά της δολοφονήθηκε δεκαοχτώ μήνες πριν, και η έντονη κοσμική ζωή του Λονδίνου μέσα στην οποία μεγάλωσε αποτελεί παρελθόν. Τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα όταν αντιμετωπίζει την περιφρόνηση των συμμαθητών της, εξαιτίας κάποιων παράξενων ουλών στο δέρμα της. 

Η εμφάνιση ενός όμορφου αγοριού στο σχολείο, το οποίο έχει τις ίδιες παράξενες ουλές στο δέρμα του με την Ότομν, αναστατώνει τον κόσμο της. Ξαφνικά οι ουλές θεωρούνται κουλ, και η Ότομν βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής δίχως να το θέλει, μιας και νιώθει ότι απειλείται το μυστικό της. Τα όνειρα που βλέπει σχετικά με μια κοπέλα που πρόκειται να πέσει στην αγκαλιά ενός σκοτεινού πρίγκιπα τη στοιχειώνουν. Η Ότομν καλείται να βρει τρόπο να τη σώσει προτού να είναι πολύ αργά. Πόσα όμως θα χρειαστεί να θυσιάσει; 

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια της Σκοτεινής Ηρωίδας είναι εδώ για να σας συνταράξει!


  Και αυτό ήταν. Ελπίζω να έκανα αρκετούς από εσάς χαρούμενους σήμερα. Εν κατακλείδι, ανυπομονώ όσο τίποτα να πάρω αυτό το βιβλίο. Περιμέναμε τόσο καιρό, άρα αξίζει σε όλους μας να το πάρουμε. Το συντομότερο δυνατόν. Και ακριβώς αυτό επρόκειτο να κάνω.


Σχόλια

  1. Η αλήθεια ειναι ότι η Σκοτεινή Ηρωίδα δεν μου άρεσε τόσο. Παρόλα αυτά θα πάρω το δεύτερο. Ελπίζω σε κάτι καλύτερο.
    Όλγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Όλγα,
      Λογικό που δεν σου άρεσε. Δεν αρέσουν όλα σε όλους και με τον ίδιο τρόπο. :) Εγώ αν νιώσω πως έφτασε τουλάχιστον στο πόσο καλό ήταν το πρώτο, θα είμαι σούπερ ευχαριστημένη. <3

      Διαγραφή
    2. Η Σκοτεινή ηρωίδα μου άρεσε πάρα πολύ ελπίζω και το δεύτερο να έχει την ίδια ένταση !

      Διαγραφή
    3. Αγαπητή Stavroula Karageorgou,
      Όλοι το ευχόμαστε. Ανυπομονώ να το πάρω. <3

      Διαγραφή
  2. Για την ώρα προτιμώ να πάρω την Κρες που την περίμενα τόσο καιρό και μετά αυτό. Πώς και δεν έκανες καμία ανάρτηση για την Κρες? Εκτός κι αν κάνεις αργότερα και εγώ βιάζομαι! Χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Θα κάνω ανάρτηση για το "Κρες" σήμερα. Ήθελα να την κάνω χτες αλλά δεν άντεξα και με πήρε ο ύπνος χαχα... <3 Όχι καλά έκανες και το ανέφερες. <3

      Διαγραφή
  3. ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου κ μολις παραγγειλα κ το δευτερο......................αχχ μου αρεσει πολυ κ ειμαι μεγαλη...χχχαχααχαχα δεν θα βαλω μυαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή ΣΤΥΛΙΑΝΗ-ΕΙΡΗΝΗ ΠΟΝΗΡΗ,
      Δεν έχει σημασία αν κάποιος είναι μεγάλος αλλά αν η ιστορία καταφέρνει να τον κερδίσει. Χαίρομαι που σου άρεσε και εσένα τόσο.

      Διαγραφή
  4. Επιτέλους!!!!! Αλιλουια!!!! Ποτε κυκλοφορεί???? Η' εχει κυκλοφορεί ηδη???? Ωωωω!!!ανυπομονωωωωω σαν τεροι να το πιασω σαν τρελη στα χεράκια μου!!! χιχιχιχι ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή ΜΑΡΙΑ ΔΕΛΛΑΤΟΛΑ,
      Κυκλοφόρησε. <3 Χαίρομαι που χάρηκες τόσο. :)

      Διαγραφή
    2. Αγαπητή ΜΑΡΙΑ ΔΕΛΛΑΤΟΛΑ,
      Εδώ και μια εβδομάδα. <3

      Διαγραφή
    3. Αρκετά καλό μπορώ να πω ελπίζω να να συνεχίσει και για τις υπόλοιπες ηρωίδες !

      Διαγραφή
    4. Αγαπητή Stavroula Karageorgou,
      Το τρίτο θα βγει φέτος. Στα τέλη του 2015. <3

      Διαγραφή
  5. πριν λιγες μερες τελειωσα το πρωτο βιβλιο και τωρα ειδα οτι εχει και δευτερο και εχει βγει στην Ελλαδα!!! Ανυπομονω να παρω το δευτερο!!! Το πρωτο μου αρεσε παρα πολυ!!! Ελπιζω και το δευτερο να ειναι οσο καλο ειναι και το πρωτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Διονυσία Κουτάκου,
      Χαίρομαι που σε πολύ σε ενημέρωσα για κάτι που σε έκανε χαρούμενη. <3

      Διαγραφή
  6. Το πρωτο είναι υπερβολικά υπέροχο,το λατρεψα τόσο πολύ και όταν το είχα τελειώσει..δακρυσα λίγο καθώς ήθελα να δω την συνέχεια της Βι και του Κάσπαρ νομίζοντας πως δεν θα υπάρξει συνέχεια στο βιβλιο..σήμερα καταλάθος μια φιλη μου μου είπε για το δεύτερο και ενθουσιάστηκα τόσο πολύ!απογοητεύτηκα βέβαια τώρα που έμαθα πως δεν είναι συνέχεια της πλοκής του πρώτου βιβλίου αλλά ελπίζω να είναι εξίσου τέλειο..κάπου διάβασα και για τρίτο, ισχυει??!?! (Ααα και κάτι ακομα,σε μας τους λάτρεις των βρικολάκων και όλων των υπερφυσικων πλασματων γενικότερα πιστεύετε πως θα είναι το ίδιο ενδιαφέρον??)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Alex Illusion,
      Μην στεναχωριέσαι. Έχω ακούσει πως δεν είναι εξίσου καλό αλλά έχει το ίδιο ενδιαφέρον. Και ναι, θα βγει και τρίτο. <3

      Διαγραφή
  7. Το πρώτο βιβλίο το λάτρεψα ήταν υπέροχο. Όταν το τελείωσα ήθελα να διαβάσω την συνέχεια.. Όταν άρχισα το δεύτερο βιβλίο με χάλασε λίγο που δεν ήταν η συνέχεια της Βι όμως όσο διάβαζα μετά μου κέντρισε το ενδιαφέρον αλλά από τα δυο βιβλία το πρώτο μου άρεσε περισσότερο. Θέλω να διαβάσω ΤΩΡΑ το τρίτο βιβλίο.. Ξέρουμε εάν θα μετάφραστη στα ελληνικά το τρίτο βιβλίο και πότε περίπου θα κυκλοφορήσει??
    Και μια τελευταία ερώτηση οι Ηρωίδες είναι 9 πόσα βιβλία περίπου θα είναι η σειρά? Γιατί από ότι κατάλαβα δεν θα είναι τριλογία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Xristina Ko,
      Ναι, σίγουρα το πρώτο ήταν πολύ καλύτερο αλλά το δεύτερο δεν ήταν κακό, απλά όχι εξίσου καλό. Ναι, θα βγει και ένα τρίτο σύντομα. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάτι. Προς το παρόν προορίζεται για τριλογία αλλά στα μελλοντικά και πιθανά τους σχέδια βλέπουνε και το θέμα των 9α βιβλίων. <3

      Διαγραφή
  8. Πότε βγαίνει το επόμενο? ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις