Μόλις βγήκε το Trailer για την 5 season της σειράς "Teen Wolf"


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!
 
 
 
  Λατρεμένοι  followers της συναρπαστικής σειράς "Teen Wolf" ετοιμαστείτε. Γιατί το πολυπόθυτο trailer της 5 season έφτασε στα χέρια μας...

 
 
 Αυτό που βλέπουμε στο trailer είναι σκοτεινό. Και έχουμε δει ΤΟ ΣΚΟΤΆΔΙ και ΤΟ ΜΥΣΤΊΡΕΙΟ σε αυτήν την σειρά. Άρα τι ακόμα έχει να μας δώσει??? Από ότι φαίνεται ΠΟΛΛΆ!!! Ανυπομονώ να δω τις επόμενες περιπέτειες αυτής της μοναδικής ομάδας. Είμαι σίγουρη πως θα δούμε για άλλη μια φορά κάποια εξαιρετικά πράγματα.
 
 
 
  Και έχω να σας ενυμερώσω και για κάτι ακόμα το οποίο είναι εξίσου συμαντικό. Στην σειρά θα υπάρχει ένα συμαντικό came back. Κάποιος από το παρελθόν ξανά έρχεται. Ποιος πιστεύεται ότι θα είναι??? Και μην ξεχνάτε πως η πρεμιέρα όλο και πλησιάζει. Η οποία είναι με το καλό στις 23 Ιουνίου.
 
Το trailer:
 
 

Σχόλια

  1. το ειδαμε και μειναμε με το στομα ανοικτο προβλεπαιτε θεικος κυκλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Eliza Callen,
      Το καλό που τους θέλω γιατί έχω μείνει για πολύ καιρό, όπως και όλος ο κόσμος, με την ανυπομονησία και την αγωνία.

      Διαγραφή
  2. wtf? o_o πιστευω θα γυρισει ο Κολτον..^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανυπομονω να βγει ο 5ος κυκλος!! Πιστευω πως θα γυρισει ο Τζακσον (Colton Haynes) γτ αποτι διαβασα εφυγε απτο Arrow και τον εχουν δει στο σετ του Teen Wolf. Δεν ξερω αν ειναι αληθεια αλλα μπορουμε να ελπιζουμε :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Anastasia Lorens,
      Μακάρη. <3 Δεν το έχω ακούσει αυτό. Είναι βασικό μέλος της άλλης σειράς άρα δεν ξέρω αν θα φύγει. Αλλά ναι. Ζούμε για να ελπίζουμε.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις