Η τηλεοπτική σειρά "Shadowhunters" βρήκε τον Jace της και μαθεύτηκε και κάτι ακόμα σχετικά


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!


  Σας έχω νέα... Και κρατηθείτε από όπου μπορείτε. Η πασίγνωστη σειρά βιβλίων "Θανάσιμα Εργαλεία", ή στα αγγλικά "The Mortal Instruments", της πολύ αγαπημένης μας Cassandra Clare ξέρουμε όλοι πως αφού δυστυχώς δεν πέτυχε ιδιαίτερα σαν ταινία, κάτι που δεν καταλαβαίνω καθόλου, αποφασίστηκε να γίνει σειρά. Η οποία έχει ονομαστεί "Shadowhunters: The Mortal Instruments". Και λίγες μέρες νωρίτερα αποκαλύφθηκε το ποιος θα παίζει τον Jace...



  Ο υπέροχος και μοναδικός μας Jace θα έρθει στην Μικρή Οθόνη μέσω του φοβερού ηθοποιού "Dominic Sherwood". Τον μάθαμε όλες οι έφηβες από την ταινία "Vampire Academy". Έπαιξε τον Christian Ozera. Μάλιστα ήταν ο μοναδικός που άξιζε πραγματικά στην ταινία μαζί με την Zoey Deutch.



  Ο Dominic έχει την εμφάνιση, το ταλέντο και την απαραίτητη εμπειρία για τον ρόλο. Ας ελπίσουμε λοιπόν να παίξει καλά τον εκπληκτικό αυτόν χαρακτήρα. Εγώ προσωπικά του έχω εμπιστοσύνη. Επίσης, μαθεύτηκε το πότε θα μπορούμε και επισήμως να δούμε την σειρά αυτή. Και η απάντηση είναι... Στις αρχές του 2016. Συγκεκριμένα το κανάλι μας ανακοίνωσε πως είναι 99% σίγουρο πως θα βγει τον Ιανουάριο. Πως φάνηκαν καλά τα νέα??? Και γιατί πράγμα ανησυχείτε σχετικά με την σειρά??? Εγώ για την Clary. Ελπίζω να διαλέξουν κάποια καλή.


Σχόλια

  1. Ουάου!!! Καλά όντως πιστεύω ότι ειναι καλή επιλογη αλλα εγω τον φανταζομουν αλλιώς τον τζέις, πιο σκληρό ίσως (δεδομενου του τι εχει περασει). Ο Dominic Sherwood έχει ισως το στιλ του <> αγοριού. Βεβαια ποτέ δεν ξέρεις... Μπορεί να εκπλαγούμε!
    Το άλλο πάλι; Μας είχανε πει ότι θα βγει το Σεπτέμβριο του 2015!!! ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2016;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Κλειώ Αλιφιέρη,
      Ναι. Όλοι μας τον φανταζόμασταν πολύ διαφορετικό αλλά τι να κάνουμε. Θυσίες. Και εγώ πιστεύω σε αυτόν. Ελπίζω να παίξει καλά αυτόν τον τόσο περίπλοκο ρόλο. Και χαχα... Και εγώ αυτό έπαθα στην αρχή. Πραγματικά δεν ξέρω πως θα αντέξουμε. ;)

      Διαγραφή
  2. Νομίζω κάνανε πολύ καλή επιλογή! Μοιάζει αρκετά εξωτερικά και έχει αυτό το bad στυλάκι.
    Σαν ηθοποιός τώρα στο Vampire Academy μαζί με την Zoey Deutch ήταν οι μόνοι που άξιζαν και έπαιξαν καλά τους ρόλους τους.
    Για την Clary φημολογήτε πολύ έντονα η Molly C. Quinn... θα δούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Eleni ouz,
      Και εγώ. Και ότι το έχει το στυλάκι αυτό είναι σίγουρο. Και εγώ το έχω ακούσει. Δεν ξέρω αν ταιριάζει 100% αλλά είναι καλή ηθοποιός. Θα δείξει. Ζούμε για να ελπίζουμε. ;)

      Διαγραφή
  3. Δεν πειράζει ας αργήσει αρκεί να είναι καλό το αποτέλεσμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις