Το ξέρατε πως τα βιβλία "The Selection - Η Επιλογή" της Kiera Cass είχαν γίνει mini σειρά που απέτυχε παταγωδώς???


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!



  Αυτά που θα σας πω θα κάνουν πολύ χαρούμενους ή πολύ απογοητευμένους όλους όσους λατρεύουν τα βιβλία "Η Επιλογή" της Kiera Cass. (Ψιθυρίζω στο δεύτερο.) Γιατί πρέπει να μάθουν πως τα βιβλία είχαν γίνει σειρά.



  Ναι, καλά διαβάσατε. Τα βιβλία είχαν γίνει σειρά. Η οποία ήταν μια απόλυτη αποτυχία. Ήταν καταστροφή. Για αυτό βγήκαν μόνο πέντε και μετά κατέβηκαν από παντού.



  Κατά πρώτον, η Αμέρικα δεν είχε κόκκινο μαλλί. Δεύτερον, ο Μέιξον ήταν ένας κρετίνος. Ναι κατάφεραν να κάνουν τον πρίγκιπα Μέιξον, το ποιό γλυκό παιδί, έναν ψευτομάγκα. Και ο Άσπεν δεν ήταν καθόλου όπως στην περιγραφή. (Δείτε από κάτω και θα καταλάβετε.) Τέλος, άλλαξαν σχεδόν τα πάντα στην πλοκή. Άρα ήταν λογικό που η σειρά δεν πήγε καλά.




Εδώ μπορείτε να δείτε ένα βίντεο με μερικές σκηνές: https://vimeo.com/70331852

Σχόλια

  1. οντως φαινετα χαλια σειρα και δεν διαβασει ουτε τα βιβλια για να το καταλαβω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή πρώτα ήταν η σειρά και μετά τα βιβλία ; στην ουσία η συγγραφέας έκλεψε την ιδεα; είναι τα αγαπημένα μου βιβλία. :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      ΌΧΙ!!! Όχι, όχι, όχι... Λάθος κατάλαβες. Τα βιβλία της βγήκαν πρώτα μετά τα έκανε μια παραγωγή σειρά. Αλλά η σειρά ήταν χάλια. Και μετά τα πρώτα 5 επ. αποφάσισαν να την κόψουν και να την κατεβάσουν από παντού.

      Διαγραφή
  3. ΟΟΟ....εντάξι , ήταν αρκετά τραγικό αυτό που είδα , καλά κανάν που την κοψανέ , το καστ ήταν ....απαίσιο , ο μειξον αλήτης απαπαπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις