New World Of Books for April (part 2)...


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!


  Σήμερα επέστρεψα με ένα ακόμα βίντεο. Σας παρουσίασα τα νέα μου βιβλία. Ελπίζω να σας άρεσαν. Περιμένω με αγωνία τα σχόλια σας. Ελπίζω να ήταν καλό  το βίντεο. Τέλος, θα ήθελα να μου πείτε αν σας άρεσε η ιδέα που ανέφερα στο τέλος. Όποιος συμφωνεί ή διαφωνεί ας το πει. Μέχρι το επόμενο βίντεο... ΚΑΛΈΣ ΠΡΟΒΟΛΈΣ ΣΑΣ ΕΎΧΟΜΑΙ!!!


Σχόλια

  1. φανταστηκο βιντεο <3 μου αρεσει η ιδεα με την βιβλιοθηκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Eliza Callen,
      Χαίρομαι πάρα πολύ που σου άρεσε τόσο. Και αφού σου άρεσε και η ιδέα θα την κάνω σίγουρα. <3

      Διαγραφή
  2. Αχ επιτελους <3 <3 Περιμενω bookshelf tour τοσο καιρο!! Yayyyy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Χαίρομαι που σε έκανα χαρούμενο. <3 Η ανάρτηση θα έρθει σήμερα ή αύριο. ;)

      Διαγραφή
  3. Να σε ρωτησω κατι; Ποτε προλαβαινεις να διαβαζεις ολα αυτα τα βιβλια και ταυτοχρονα να μελετας για το σχολειο; Και πως σε αφηνουν οι γονεις σου να αγοραζεις τοσο συχνα βιβλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Μην ξεχνάς πρέπει να κάνω αναρτήσεις και για το μπλογκ. Γενικά το πρόγραμμα μου είναι φορτωμένο για αυτό σας έχω λίγο παραμελήσει. Συγνώμη για αυτό. :( Γενικά είμαι μια μέτρια μαθήτρια. Με πολύ προσπάθεια φτάνω 17 και πάνω. Τα βιβλία τα ρουφάω. Κυριολεκτικά. Μπορεί να τα διαβάσω ένα βιβλίο και σε 2 με 3 ώρες. Διαβάζω πριν πέσω για ύπνο. Και εκείνοι μου αγοράζουν πολλά βιβλία σε γιορτές, γενέθλια, διακοπές και όταν παίρνω ένα πτυχίο. Αρκετά τα διαβάζω με τα δικά μου λεφτά. Ξέρουν ότι είμαι υπεύθυνη και ότι παίρνω με τα χρήματα μου όσα χρειζόνται, ενώ ταυτόχρονα δεν το παρακάνω, αλλά ώστε να μου φτάνουν και για όσα άλλα θέλω να κάνω. Ελπίζω να απάντησα σε όλες τις απορίες σου. <3

      Διαγραφή
  4. Πολυαγαπημενη μου αναγνωστρια,
    Παρ'ολο που δεν εχει περασει πολυς καιρος απο τοτε που ανακαλυψα το blog σου, μπορω να πω χωρις κανεναν ενδοιασμο οτι κανεις καταπληκτικη δουλεια. Ανυπομονω να δω την πραγματοποιηση της προτασης σου και συγχαρητηρια για το παθος σου και την αφοσιωση σου στην αναγνωση και στο blog σου, αφου δεν ασχολεισαι μονο με βιβλια, αλλα και με τηλεοπτικες σειρες, μουσικη ταινιες και αλλα. Συνεχισε ετσι, ειμαστε μαζι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Χαίρομαι πάρα πολύ που σου αρέσει το blog μου. Σημαίνει πολλά για εμένα. <3 Η πραγματοποίηση της πρότασης μου ελπίζω να γίνει αυτήν την εβδομάδα. Και μπορεί να άρχισε αυτό το blog ως ένα blog για βιβλία αλλά εξελίχθηκε να είναι για όλα όσα μας ενδιαφέρει. <3 Σε ευχαριστώ που με υποστηρίζεις. Εσύ και όλοι οι υπόλοιποι.
      Υ.Γ. Μάλλον ήθελες να πεις blogger ή κάτι ανάλογο. Συγνώμη για την επισήμανση. ;)

      Διαγραφή
  5. agaphth xrzsa, kai to skeptesai??????????????? TREXA KANE TO; UA BGEI SIGOYRQ TELEIO. anypomonv.
    -fangirl

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις