Happy 1th Birthdayღ


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!




  Τα καταφέραμε!!! Κλείσαμε έναν χρόνο διαδικαστικής ζωής. Σήμερα είναι τα μεγάλα πρώτα γενέθλια του blog "Η φαντασία είναι το παν". Καταφέραμε μέσα σε έναν χρόνο κάποια καταπληκτικά πράγματα. Και ευχαριστώ τον καθένα σας ξεχωριστά για οτιδήποτε κάνατε. Για κάθε σχόλιο, για κάθε φορά που μπήκατε και για κάθε φορά που εμπιστευτήκατε την γνώμη μου.



  Μέσα σε αυτόν τον χρόνο που πέρασα μαζί σας φτάσαμε τις 33.659 προβολές, τα 1.908 σχόλια, τους 65 φίλους στο Facebook, παρόλο που φτιάχτηκε η ομάδα εκείνη πριν δυο εβδομάδες, και τις 234 αναρτησεις!!! Αυτά είναι τεράστια νούμερα και είμαι πολύ υπερήφανη. Δεν περίμενα ποτέ κάτι που ξεκίνησα για να λέω και να υποστηρίζω την γνώμη μου να πάει τόσο καλά. Ειδικά αφού είμαι μόλις 14. Συνέβη όμως και θέλω πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας. Και ελπίζω να είστε μαζί μου για πολλά χρόνια ακόμα.



  Επίσης, επειδή σήμερα ήταν μια πολύ σημαντική μέρα, αποφάσισα να αλλάξω φωτογραφία προφίλ και το "φόντο" του blog. Ελπίζω να σας αρέσουν όλες μου οι αλλαγές. Και συγχαρητήρια και σε εσάς για ότι έγινε σε αυτό το blog. Γιατί δεν έκανα τίποτα μόνη μου. Βάλατε και εσείς το χεράκι σας. Άρα Χαρούμενα μας Πρώτα Γενέθλια!!! Πάμε τώρα για τα επόμενα και με ακόμα ποιο υψηλά νούμερα.



Σχόλια

  1. χρονια πολλα! συνεχισε την προσπαθεια και την ορεξη! (και καλη επιτυχια στιε εξετασεις σου -εχω και γω ειμαστε συνομηλικες) <3 Να τα χιλιασει το μπλογκ (αν γινοταν, χαχα) με πολυ εμπνευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Εννοείται!!! Ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά λόγια!!! <3 Και ναι όντως... Μακάρι να μπορούσε χαχα!!! <3

      Διαγραφή
  2. Χαρουμενα Γενεθλια! Εμεις σε ευχαριστουμε για ενα χρονο γεματο φαντασια και μαγεια!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Δανάη Τρελα,
      Ευχαριστώ που με συνόδεψες αυτόν τον χρόνο. Ελπίζω να είσαι μαζί μου και στον δεύτερο!!! <3

      Διαγραφή
  3. χρονια πολλα σου και παντα με επιτυχιες <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρονιά πολλα!!!!!και να ξερεις παντα θα σε στυριζουμε να αναιβεις πιο ψηλα!!!!!!και το νεο στιλ του μπλοκ ειναι απιθανο!!!!σε αγαπαμε χρυσανθη!!!!ευχαριστουμε για ολες τις ενημερωσεις του χρόνου!!!!<3<3<3<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Χαίρομαι που σας αρέσει κα ευχαριστω μέσα απο την καρδιά μου για τα τόσο ενθαρητικα σας σχόλια. Σημαινει πολλά για εμένα!!! <3

      Διαγραφή
  5. Χρόνια πολλά σου εύχομαι από καρδιάς , με πολλές επιτυχίες και πρωτιές .
    Δύσκολος ο αγώνας ...γλυκοί οι καρποί του !!!
    kali

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ευχαριστω για τις ευχές σου. Και όντως αληθεύει ότι όταν αγωνίιζεσαι για κάτι όλα μετά σου φαίνονται ποιο "γλυκά"!!! <3

      Διαγραφή
  6. χρονια πολλα !! παντα τετοια!!! και καλη μας επιτυχια στις εξετασεις (συνομιληκες απο οτι καταλαβες)
    εμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Έμμα,
      Ευχαριστώ πολύ. Μακάρι οι ευχές σου να βγουν αληθινές. Και καλή σου επιτυχία επίσης. (Καταλαβαίνω το βάσανο σου απόλυτα!!! Καλή νύχτα!!! <3 )
      Υ.Γ. Έχεις υπέροχο όνομα!!! ;)

      Διαγραφή
  7. Χρόνια σου, σας, μας πολλά! Ευχαριστούμε για τις ατελείωτες ψυχαγωγικές ώρες που μας χάρισες...Είναι περίεργο που αποφάσισες να δημιουργήσεις αυτό το υπέροχο blog την πρωταπριλιά...! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή ΕΥΗ Τ.,
      Ναι... Χρόνια πολλά σε όλους μας!!! <3 Και εγώ ευχαριστώ. Για όλα. Και ναι το ξέρω. Ούτε εγώ ξέρω πως και το αποφάσισα. Τυχαίο ήταν!!! <3

      Διαγραφή
  8. Αγαπητή Χρυσάνθη,
    Χρόνια Πολλά! Είμαι μία από τις καινούργιες ''θαυμάστριες'' του blog σου. Το ανακάλυψα πριν από 3 μήνες ψάχνοντας για το ''Νυχτερινό Σχολείο'' (ΦΟΒΕΡΟ). Μπορώ να φανταστώ (νομίζω...) πόσο δύσκολο είναι να το κρατάς τόσο οργανωμένο, ενημερωμένο και ...όμορφο (τέλειο φόντο και εικόνες!)
    Σου εύχομαι να έχεις πάντα τέτοιες επιτυχίες και να παίρνεις συχνά πρωτοβουλίες στη ζωή σου. Α, και καλή πρόοδο με τα μαθήματά σου (πότε προλαβαίνεις και διαβάζεις?)
    Σε ευχαριστώ για τις τόσο ωραίες αναρτήσεις σου και....ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
    Ευθυμία (14 χρονών)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Ευθυμία,
      Ευχαριστώ!!! <3 Και χαίρομαι που το ανακάλυψες και που σου αρέσει. Είναι... απαιτητικό. Αλλά το αγαπώ πολύ αυτό και για αυτό δεν με πειράζει.
      Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλες τις όμορφες ευχές σου. Και ένας θεος ξέρει πότε προλαβαίνω. <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις