Ο μαγικός κόσμος της Νάρνιας επιστρέφει το 2016


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!

 
  Καθίστε κάτω όσοι λατρεύεται τα Χρονικά της Νάρνια. Και μάλλον για καλό και για κακό… Να έχετε έναν γιατρό δίπλα. Γιατί ο μαγικός κόσμος που μας στιγμάτισε επιστρέφει το 2016.

 
 
  Ναι ο καταπληκτικός κόσμος της μαγείας… Εκεί που όλα είναι δυνατά… Εκεί που η λογική είναι μονάχα ένας ορισμός… Ναι η Νάρνια θα έρθει το 2016 με την τέταρτη ταινία. Η ταινία θα  λέγεται "The Silver Throne" η οποία θα βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο. Όχι δεν θα πρωταγωνιστούν οι ίδιοι ηθοποιοί. Ξέρω ότι απογοητευτήκατε αλλά στο βιβλίο δεν υπάρχει ούτε Λούση, ούτε Σούζαν, ούτε Έντμουντ… Κανένα από τα αδέλφια δεν θα παίξει στην  4η ταινία.

 
  Μπορεί να θέλουν να τους "χώσουν" σε κάποιες μικροσκηνές, που κανονικά δεν υπάρχουν ούτε στο βιβλίο, αλλά έως εκεί. Κύρια πρόσωπα της ιστορίας θα είναι ο ξάδελφος, που τα δυο από τα τέσσερα αδέλφια στην προηγούμενη ταινία – βιβλίο του έμαθαν να πιστεύει, και μια συμμαθήτρια του.

 
 
  Συγκεκριμένα η ταινία θα βγει στα τέλη του 2016. Κατά τα Χριστούγεννα. Δεν έχει υπάρξει ούτε συγκεκριμένο cast, ούτε συγκεκριμένη ημερομηνία και ούτε έχει βγει το movie poster. Αλλά και μόνο το ότι θα υπάρξει σίγουρα ταινία σημαίνει πολλά για εμάς που έχουμε αγαπήσει τόσο αυτόν τον κόσμο. Εσείς τι λέτε για την μελλοντική ταινία που ελπίζουμε να είναι εξίσου καταπληκτική με τις άλλες τρεις???

 

Σχόλια

  1. Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Eliza Callen,
      Αργεί και μάλιστα πολύ. Αλλά τι να κάνουμε. :(

      Διαγραφή
  2. Τέλεια! Κρίμα που δεν θα παίξουν όμως οι προηγούμενοι ηθοποιοί.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Όντως κρίμα για τους υπόλοιπους. Αλλά μαζί τους ζήσαμε αρκετές περιπέτειες. <3

      Διαγραφή
  3. Εκπληκτινα νεα! Η σειρα ταινιων της Ναρνια ειναι κατι που μαγεψε τους παντες και η ανακοινωση της καινουριας ταινιας δε μπορει παρα να ειναι κατι πολυ ευχαριστο!
    Γνωριζουμε αν ο ηθοποιος που θα παιξει τον ξαδερφο τους θα ειναι ο ιδιος με αυτον της προηγουμενης ταινιας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ανώνυμε,
      Τα βιβλία μεγάλωσαν μια γενιά και οι ταινίες την μάγεψαν. Οχι δεν έχουμε μάθει τίποτα ακόμα.

      Διαγραφή
  4. Δεν ειμαι και πολυ σιγουρη για αυτο :( Και βεβαια θελω κι αλλη ταινια Narnia ♥ αλλα εχω διαβασει το βιβλιο και δεν νομιζω να βγει και πολυ καλη ταινια δυστυχως... Η τελευταια δεν ηταν τοσο καλη οσο η προηγουμενες ... και ελπιζω να μην χειροτερεψει με αυτη ... Κριμας που δεν ανηκει πια στην Disney ... Anyway *fingers crossed* for an amazing movie ♥ For Narnia For Aslan ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Αχίλλεια Δασκαλοπούλου.
      Είναι 100% σίγουρο ότι θα βγει. <3 Και ναι. Μακάρι να συνεργάζονταν. Το αποτέλεσμα θα ήταν εξαιρετικό. Και πάντα ζούμε για να ελπίζουμε για το καλύτερο.

      Διαγραφή
  5. Το περιμένω πως και πως.... Είναι η αγαπημένη μου ταινίαααα..... 💗 και ελπίζω και η τέταρτη να είναι καταπληκτική όπως η άλλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      ΧΑΊΡΟΜΑΙ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΎΩ ΑΥΤΌ!!! <3
      Αυτές οι ταινίες μαζί με αυτές του "Χάρι Πότερ" έδειξαν σε όσους δεν αρέσει το διάβασμα τι θα πει μαγεία. Κάτι για το οποίο θα τους είμαι για πάντα ευγνώμων. <3

      Διαγραφή
  6. Ξέρουμε πότε και αν βγήκε η τέταρτη ταινία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Antreas Fousteris,
      Συνέχεια η παραγωγή αλλάζει τα δεδομένα της ταινίας οπότε δεν είναι τίποτα σύγουρο. Λυπάμαι.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις