Βγήκε το ελληνικό εξώφυλλο και η ελληνική περίληψη για "Το Δάκρυ - Ο Καταρράκτης" (Βιβλίο 2ο από 3α) της Lauren Kate


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!
 
(Το εξώφυλλο!!!)
 
 
  Χτες δεν σας δημοσίευσα τίποτα. Και λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό. Πραγματικά. Αλλά σήμερα επανήλθα. Με πάρα πολλά νέα να μοιραστώ μαζί σας. Και τα πρώτα είναι νέα για τους πολύ αγαπημένους μου booklovers!!! Το δεύτερο μέρος της τριλογίας "Το Δάκρυ", το οποίο λέγεται "Ο Καταρράκτης", έχει αποχτήσει και επισήμως ελληνικό εξώφυλλο και ελληνική περίληψη.


 
 
  Το εξώφυλλο είναι πολύ όμορφο. Αλλά υπάρχει κάτι που πρέπει να το πω... Είναι ολόιδιο με το πρώτο. Παρατηρήστε την κοπέλα!!!
 
http://www.psichogios.gr/site/Books/show/1002123
 
 
  Βλέπετε??? Απλά την έστρεψαν ανάποδα και άλλαξαν το από πίσω. Είναι πανέμορφο και το λατρεύω γιατί έχει κάτι το μαγικό... Αλλά τον πόνο μου ήθελα να τον πω. Τώρα μένει απλά να περιμένουμε μέχρι τις 21 Μαΐου που βγαίνει στα ελληνικά. Ήρθε λοιπόν και η σειρά τηςπερίληψη...
 
 
 
Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:
 
Τα δάκρυα της Γιουρίκα έχουν κάνει τη Γη να πλημμυρίσει και τώρα η Ατλαντίδα έρχεται στην επιφάνεια φέρνοντας μαζί τον σατανικό βασιλιά της, τον Άτλαντα. Η Γιουρίκα είναι η μόνη που μπορεί να τον σταματήσει αλλά πρώτα πρέπει να μάθει πώς να πολεμά. Θα διασχίσει τον ωκεανό παρέα με την Κατ, την οικογένειά της και τον Άντερ, τον γοητευτικό και μυστηριώδη Σποροφορέα που υπόσχεται να τη βοηθήσει να βρει τον Σόλωνα, έναν αινιγματικό χαμένο Σποροφορέα, ο οποίος ξέρει πώς μπορεί να ηττηθεί ο Άτλας. 
 
Με το που θα πατήσει το πόδι της στη γη, η Γιουρίκα δέχεται τους χλευασμούς μιας ομάδας μαγισσών της Ατλαντίδας και πέφτει στην ενέδρα των ντόπιων που προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα στην καταστροφή που προκάλεσαν τα δάκρυά της. Και το κουράγιο της να σώσει τον κόσμο χάνεται όταν μαθαίνει από τον Σόλωνα ότι το αδύνατο σημείο του Άντερ είναι ο έρωτας κι ότι όποια συναισθήματα έχει απέναντί της τον κάνουν να γερνάει όλο και πιο γρήγορα. 
 
 
Προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει τον σκοτεινό κόσμο που δημιούργησε ο πόνος της, η Γιουρίκα λαμβάνει ένα μήνυμα από μια μαγεμένη λιμνούλα. Η αντανάκλασή της της αποκαλύπτει ένα μυστικό: αν είναι αρκετά δυνατή, μπορεί να βασιστεί στην επίγνωση της δύναμής της για να νικήσει τον Άτλαντα – εκτός κι αν η ραγισμένη καρδιά της αποτελέσει το όπλο στα χέρια του για την τελική επικράτησή του...
 
 
Στο τελευταίο μέρος της διλογίας, η Γιουρίκα έχει την ευκαιρία να σώσει τον κόσμο. Αλλά θα πρέπει να απαρνηθεί τα πάντα – ακόμη και την αγάπη.
 

Σχόλια

  1. το βιβλιο δεν το εχω διαβασει αλλα το εξωφυλλο τρομερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπορεις,να μου πεις πως λεγονται τα βιβλια αυτης της σειρας;!!^.^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή goldini,
      Το πρώτο λέγεται "Το δάκρυ" και το δεύτερο λέγεται "Ο καταρράκτης"!!! Θες να σου παραδώσω περιλήψεις???

      Διαγραφή
  3. Ενδιαφέρον... ;-) Αναρωτιέμαι τι θα συμβεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις