"Θανάσιμα Εργαλεία - Η Πόλη Της Ουράνιας Φωτιάς" (Βιβλίο 6ο από 6) Της Cassandra Clare Σύντομα Κυκλοφορεί Στα Ελληνικά...
















Αυτές οι φωτογραφίες είναι δυο διαφορετικά εξώφυλλα του ίδιου βιβλίου. Υπάρχουν και άλλες αλλά αυτές μου άρεσαν περισσότερο από όλες . Επίσης , αυτές είναι οι ποιο πιθανές φωτογραφίες για να γίνουν εξώφυλλο .




Περίληψη από το αγγλικό οπισθόφυλλο του βιβλίου:




RCHOMAI, SEBASTIAN HAD SAID. 

I am coming.

Darkness returns to the Shadowhunter world. As their society falls apart around them, Clary, Jace, Simon and their friends must band together to fight the greatest evil the Nephilim have ever faced: Clary’s own brother. Nothing in the world can defeat him — must they journey to another world to find the chance? 
Lives will be lost, love sacrificed, and the whole world changed in the sixth and last installment of the Mortal Instruments series!"




Λίγα λόγια από μένα:




Λοιπόν κατά πρώτον και τα δύο εξώφυλλα μου άρεσαν ιδιαίτερα . Δεύτερον μου έχει ανάψει την περιέργεια η περίληψη .  Άρα θα το πω συνοπτικά : δεν βλέπω την ώρα να εκδοθεί αυτό το βιβλίο για να το πάρω στα χέρια μου . Η Πόλη Της Ουράνιας Φωτιάς θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στα μέσα του καλοκαιριού . Η περιέργεια και η αγωνία μου έχουν <<φτάσει>> κόκκινο όπως λέμε , αφού όλοι ξέρουμε ότι δυστυχώς θα πεθάνουν 6 βασικοί χαρακτήρες όπως έχει δημοσιεύσει και η Clare σε μια συνέντευξη της . Αυτός θεωρώ κιόλας ότι είναι ο λόγος που στην δεύτερη εικόνα η Κλέρι φοράει λευκά , γιατί όπως όλοι ξέρουμε στον κόσμο των κυνηγών των σκιών τα λευκά σημαίνουν πως υπάρχουν απόλυες που θρηνούμε . Με τρώει η περιέργεια να ανακαλύψω ποιοι θα είναι και με ποιόν τρόπο θα πέσουν. Είμαι σίγουρη πως όλοι τους θα πεθάνουν ηρωικά στην μάχη ή στην προσπάθεια τους να προστατέψουν κάποιον που νοιάζονται και αγαπούν .




Μόλις εκδοθεί θα σας ανεβάσω την εικόνα του εξώφυλλου και την ελληνική περίληψη μέχρι τότε όμως θα αγωνιούμε για το the end της αγαπημένης μας ιστορία .  




ΚΑΛΌ ΔΙΆΒΑΣΜΑ!!!

Σχόλια

  1. Ανυπομονωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πεθαίνει ο Τζόρνταν, ο Σεμπάστιαν (μάλιστα η Κλέρι τον μαιχαιρώνει με ένα ξίφος που περιείχε την ουράνια φωτιά και καίει ό,τι κακό υπήρχε μέσα του και μένει ο Τζόναθαν, όπως θα ήταν αμέσως αφού τον είχε γεννήσει χωρίς να τον έχει δηλιτηριάσει ο Βάλενταιν, χωρίς τίποτα κακό μέσα του και λέει κάποια συγκινητικά λόγια), η Άματις, ο Σάιμον (δεν είναι κανονικός θανάτος. Για να φύγουν από μια όπου είχαν παγηδευτεί, ο Μάγκνους καλεί τον πατέρα, έναν από τους 9 πρίγκιπας της Κολάσεως, ο οποίος για να τους βοηθήσει θέλει την αθανασία και τις αναμνήσεις κάποιου. Προσφέρεται ο Σάιμον και έτσι ο δαίμονας παίρνει τις αναμνήσεις του από τον Σκότινο Κόσμο. Μετράει για θάνατος), η Μορίν και ο Αδελφός Ζαχαρίας... περίπου. Και η προδοσία είναι από το Βασίλειο των Ξωτικών. Το βιβλίο με Μάλεκ, Σίζι και Κλέις στο γαμήλιο πάρτυ της Τζόσλιν και του Λουκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Νίκη,
      Έχω διαβάσει το βιβλίο στα αγγλικά αλλά θα το πάρω και στα ελληνικά όπως και να έχει. Το the end των ηρώων που αναλύεις στο μήνυμα σου σου είναι πολύ αναλυτικό. Πραγματικά φαίνεται ότι αγαπάς αυτήν την σειρά. Και αυτό ειναι καταπληκτικό γιατί υποδεικνύει πως έχεις πολύ καλό γούστο στα βιβλία αυτού του είδους. Ευχαριστώ λοιπόν πολύ για το μήνυμα σου. Ελπίζω να μου στείλεις και άλλα στο μέλλον. Καλό βράδυ. ;)

      Διαγραφή
  3. ti ginetai re paidia!!!!!!!!! perimenoyme enan xrono tvra kai sta agglika exei bgei apo thn aniojh!!!!!!!! poso akoma ua prepei na perimenv san trelh gia thn synexeia??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Πραγματικά και εγώ έχω απογοητευτεί. Οι εκδόσεις Πλατύπους είπαν πώς θα το εκδώσουν στις αρχές του Σεπτεμβρίου ή το πολύ πολύ στα τέλη του. Όπως κατάλαβες τίποτα τέτοιο δεν έχει γίνει. Απογοητεύτηκα από το ότι δεν άργησαν άντε έναν μήνα για να πούμε άντε δεν έγινε και τίποτα με μια μικρή καθυστέρηση. Σε λίγο μπαίνει Νοέμβριος δηλαδή δυο μήνες και κάτι. Αυτό και εγώ πιστεύω πως είναι αντιεπαγγελματικό και όχι σωστό αφού είχαν ενημερώσει για κάτι άλλο. Τι να γίνει όμως??? Θα περιμένουμε.

      Διαγραφή
  4. Τελικα εχει βγει στα ελληνικα το 6 βιβλιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικα εχει βγει στα ελληνικα το 6 βιβλιο η ξερει κανεις ποτε θα αποφααισουν να το εκδοσουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδια ξερεται τελικα ποτε θα βγει το 6 βιβλιο στα ελληνικα η ποτε θα βγει????
    Ελεος 1 χρονο περιμενουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Όλοι περιμέναμε 1 χρόνο για την συνέχεια και το βιβλίο βγήκε στις 6 του μήνα!!!

      Διαγραφή
  7. Παιδια ξερεται αν εχει βγει το 6 βιβλιο η ποτε βγαινει????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ανωνυμος,
      Πραγματικά δεν θες να ξέρεις. Καλύτερα να βιώσεις τον θάνατο και την απώλεια αυτων των ανθρώπων από μόνο -η σου. Εγώ θα είμαι εδώ ύστερα για να μιλήσουμε για αυτούς. <3

      Διαγραφή
  9. ποιοι πεθαίνουν ? η κλαρυ και ο τζεις ειναι μαζί ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ο Τζεις και η Κλέρι είναι μαζί. Ευτυχισμένοι. Αυτό μπορώ να σου το πω <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις