"Η Προφητεία Των Αδελφών - Φρουρός Της Πύλης" (Βιβλίο 2ο από 3α) ΤηςMichelle Zink










Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:




Ενώ η δεκαεξάχρονη Λία Μίλθορπ αναζητά κάποιο τρόπο να δώσει τέλος στην προφητεία που διχάζει την οικογένειά της εδώ και γενιές, η δίδυμη αδελφή της, Άλις, σμιλεύει τις δεξιότητες που θα χρειαστεί για να νικήσει τη Λία. Η Άλις δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα στην προσπάθειά της να διεκδικήσει το ρόλο της αδελφής της στην προφητεία, και αυτό δεν είναι το μοναδικό που θέλει. Υπάρχει και ο αγαπημένος της Λία, ο Τζέιμς.

Οι αδελφές πάντα ήξεραν ότι η προφητεία θα έστρεφε τους πιο αγαπημένους τους εναντίον τους. Όμως δεν ήξεραν πού θα τις οδηγούσε η προδοσία.

Στο τέλος μόνο μία αδελφή θα στέκεται όρθια. 



Λίγα λόγια για το βιβλίο:




Η συνέχεια του βιβλίου Η Προφητεία Των Αδελφών , Φρουρός Της Πύλης , αυτήν την φορά δεν διαδραματίζεται στην ονειρεμένη και παραμυθένια Νέα Υόρκη του 1890 αλλά στο φωτεινό Λονδίνο αρκετούς μήνες αργότερα . Αυτοί οι μήνες που πέρασαν ήταν πολύ γαλήνιοι . Η πρωταγωνίστρια , η Λία Μίλθορπ , άλλαξε πολύ κατά την διάρκεια αυτών των μηνών . Ομόρφυνε , δυνάμωσε ψυχικά , σωματικά  και τέλος απόκτησε αυτό που τις έλειπε περισσότερο από όλα . Αυτοπεποίθηση . Επίσης , οι δυνάμεις της αναπτύχθηκαν και άλλο . Έμαθε να τις ελέγχει και να τις χρησιμοποιηθεί . Έμαθε τι να φοβάται και τι να αποφεύγει . Χάρις στην Σόνια . Όμως ήξερε πως όσο οι δυνάμεις της μεγάλωναν και όσο γινόταν ποιο ισχυρή το ίδιο συνέβαινε και με την Άλις . Ιδικά αφού η Άλις εκπαιδευόταν περισσότερα χρόνια από εκείνη και μάλιστα την δίδασκαν οι χειρότεροι εχθροί της ανθρωπότητας . Οι Ψυχές . Υπάρχει όμως ένα ακόμα πρόβλημα με την Άλις εκτός από το γεγονός οτι έχει βάλει σκοπό να φέρει πίσω τον Σαμουίλ , που αν το κάνει θα καταστραφεί ότι καλό και σωστό , που για να το κάνει αυτό πρέπει να καταστρέψει τις σελίδες που ψάχνει η Λία αλλά και ότι η Άλις … δεν φοβάται . Κάνει ότι θέλει . Δεν κρύβεται . Δεν υπακούει στους κανόνες . Δεν νοιάζεται ποιες θα είναι οι επιπτώσεις , οι συνέπειες και ούτε ποιόν θα πάρει στον λαιμό της για να καταφέρει αυτό που θέλει .



Σε αυτό το βιβλίο θα δούμε έρωτες , μνήμες , παλιές υποσχέσεις που δεν κρατήθηκαν , παλιοί έρωτες που δεν ξεχνιούνται τόσο εύκολα , ψυχική δύναμη για να καταφέρεις κάτι που θες πολύ , οικογενειακές διαμάχες , απειλές , ζήλιες , μίσος και πάνω από όλα δράση .




Προσωπική γνώμη:




Θεωρώ πως αυτό το βιβλίο είναι ποιο καλό από το πρώτο σε όλα τα επίπεδα . Πλοκή , γραφή , εξελίξεις , χαρακτήρες … όλα . Εξελίξεις και προδοσίες που κανείς δεν περιμένει . Παθιασμένες αγάπες και έρωτες . Αυτό το βιβλίο είναι μια καλή επιλογή για όσους θέλουν να ζήσουν μια περιπέτεια που θα τους μείνει αξέχαστη .





Trailer για το βιβλίο: https://www.youtube.com/watch?v=SczIsEFLTmM

Σχόλια

  1. Τελειοοοοοοο βιβλιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι υπέροχη τριλογια, την προτεινω ανεπιφυλακτα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι Κλειώ είναι μια εκπληκτική τριλογία. Δεν σε αφήνει ήσυχο μέχρι να τελειώσεις το βιβλίο αλλά ακόμα και τότε θα το σκέφτεσαι συνέχεια. Αυτό είναι ένα συναίσθημα που λίγα βιβλία σου δημιουργούν.

      Διαγραφή
  3. Είναι εκπληκτική σειρά. Το διάβασα το βιβλίο μέσα σε μία μέρα. Φανταστείται δηλαδή πόσο πολύ μου άρεσε. Δεν μπορούσα να το αφήσω απο τα χέρια μου. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ με τον Ανώνυμο!!!!!!! Και εγώ το ίδιο έπαθα!!!!!! Μετά όμως είχα κολλήσει!!!!!! Και ακόμα δεν έχω ξεκολλήσει!!!!

      Διαγραφή
    2. Αγαπητοί Ανώνυμοι ,
      Και σε εμένα δημιουργήθηκε το ίδιο συναίσθημα. Είχα και εγώ κολλήσει παλιότερα με αυτήν την σειρά. Για αυτό και τα ανέβασα και στο blog. Χαίρομαι που βρήκα μια σειρά που ν την αγαπά τόσο πολύ ο κόσμος.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις