Το "Throne of Glass 5" της Sarah J. Maas απέκτησε περίληψη και ημερομηνία έκδοσης


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!



  Πλέον, πιστεύω πως όλοι σας έχετε καταλάβει το πόσο πολύ αγαπώ την εξαλογία με τον τίτλο “Throne of Glass” της Sarah J. Maas. Μπορείτε να κατανοήσετε λοιπόν τον ενθουσιασμό μου για το 5ο βιβλίο, το οποίο θα βγει με το καλό στις 6 Σεπτεμβρίου του 2016. Μια ημερομηνία εξαιρετικά μακρινή για κάθε αληθινό fan αυτών των βιβλίων. Ή οποιασδήποτε άλλης σειράς επειδή ας ήμαστε ειλικρινείς, όσοι ήσαστε εδώ, στο πολύ αγαπημένο μου blog, αυτό το συναίσθημα θα πρέπει να σας έχει τύχει, το λιγότερο, άλλη μια φορά. Τα βιβλία της συγκεκριμένης σειράς πάντα βγαίνουν εκείνη την συγκεκριμένη περίοδο. Οπότε, δεν ένιωσα κάποια ιδιαίτερη έκπληξη για ότι το 5ο, ακόμα άτιτλο, βιβλίο θα βγει στις αρχές του φθινόπωρου, παρόλο που ακόμα δεν μπορώ να το αποδεχτώ το ότι θα αργήσει τόσο πολύ. Όμως, έμεινα άφωνη που στα χέρια μας παραδόθηκε  σαν δώρο η περίληψη του.



Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

The long path to the throne has only just begun for Aelin Galathynius. Loyalties have been broken and bought, friends have been lost and gained, and those who possess magic find themselves at odds with those don't.

As the kingdoms of Erilea fracture around her, enemies must become allies if Aelin is to keep those she loves from falling to the dark forces poised to claim her world. With war looming on all horizons, the only chance for salvation lies in a desperate quest that may mark the end of everything Aelin holds dear.

Aelin's journey from assassin to queen has entranced millions across the globe, and this fifth installment will leave fans breathless. Will Aelin succeed in keeping her world from splintering, or will it all come crashing down?




  Με μονάχα μια μονάχα λέξη, ουάου. Η συγκλονιστική συνέχεια προβλέπεται σκοτεινή, καταπληκτική και ότι θα μας κόψει την ανάσα. Ύστερα που διάβασα την περίληψη, προσπαθώ συνεχώς να σκεφτώ πιθανούς τίτλους για αυτό που έρχεται. Είναι όμως λες και ο κόσμος και ο χρόνος να σταμάτησαν και απλά δεν μπορώ να «κατεβάσω» καμία αξιόλογη ιδέα. Εσείς μπορείτε να μαντέψετε τον πιθανό τίτλο της πολυπόθητης συνέχειας; Τέλος, μπορεί να μην μας έχει δοθεί εξώφυλλο αλλά ξέρουμε τουλάχιστον το χρώμα στο οποίο θα είναι «ντυμένο» το νέο μας βιβλίο. Και αυτό δεν είναι άλλο από το γκρι, σχεδόν ασημί, όπως μπορείτε να δείτε και στην πρώτη φωτογραφία. Πιστεύω πως η ενδυμασία με την οποία θα μας παρουσιάζεται η Aelin στο 5ο βιβλίο θα μοιάζει με μια λαμπερή πανοπλία . Εσείς όμως τι έχετε να πείτε για όλα αυτά; Στα σχόλια μπορείτε να γράψετε, όπως πάντα, όλες τις θεωρίες και τις απόψεις που έχετε. Ανυπομονώ για όλα όσα έχετε να σχολιάσετε.




Μην ξεχάσετε να υποστηρίξετε την ιστοσελίδα μας
στο Facebook και στο YouTube.

Σχόλια

  1. το περιμένω πως και πως αλλα παλι τον Σεπτέμβριο;;;;;;; ποιος ζει και ποιος πεθαίνει μεχρι τότε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν τα εχω διαβάσει αυτά τα βιβλία.. :( Στα ελληνικά υπάρχουν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Κλειώ Κ.,
      Δυστυχώς ακόμα κάποιος εκδοτικός οίκος να το πάρει απόφαση να τα εκδώσει. <3

      Διαγραφή
  3. Ανυπομονώ να νέο το εξώφυλλο. Ελπιζω να ειναι όσο εντυπωσιακό φαντάζεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλω κι εγώ να εκδοθούν τα βιβλία στα ελληνικά... Και πραγματικά αναρωτιέμαι πως κανένας από τους εκδοτικούς δεν έχει προσέξει τον πάταγο που έχουν κανει στο εξωτερικό αλλά και εν μέρει στο εσωτερικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Και εγώ αναρωτιέμαι ακριβώς το ίδιο! Ελπίζω κάποιος να το καταλάβει σύντομα γιατί αλλιώς οι fans αυτής της σειράς στην Ελλάδα θα τρελαθούν από την ανυπομονησία.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις