H Emma Stone θα παίξει την νέα "Cruella de Vil"


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!



  Λατρέψαμε το "Maleficent", αγαπήσαμε το "Cinderella - Σταχτοπούτα", ανυπομονούμε σαν τρελοί για το "Beauty and the Beast - Η πεντάμορφη και το τέρας", χαρήκαμε με την ανακοίνωση του "The Little Mermaid - Μικρή Γοργόνα" και τώρα, ήμαστε ενθουσιασμένοι για το "Cruella de Vil", το οποίο έρχεται πολύ σύντομα. Η φήμη για την εν λόγου ταινία μας περιτριγυρίζει εδώ και μήνες αλλά έχω την χαρά να σας πω πως η παραγωγή πήρε και επισήμως μπροστά. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα χρονολογία, και ακόμα καλύτερα ημερομηνία, για την πρεμιέρα της ταινίας αλλά εγώ έχω την εντύπωση πως θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε το "Cruella de Vil - Κρουέλα ντε Βιλ", πιθανότατα, στα τέλη του 2018 ή στα μέσα του 2019.



  Έχουμε στα χέρια μας τον σκηνοθέτη, τον σεναριογράφο τι άλλο χρειάζεται αυτή η ταινία; Την πρωταγωνίστρια του φυσικά! Και χαίρομαι πάρα πολύ που η εξαιρετική ηθοποιός Emma Stone, την οποία έχουμε αγαπήσει κυριότερα μέσα από τις τρομερές ταινίες "Εύκολη... κατΑ λάθος" και "The Amazing Spider-Man 1 και 2", θα είναι κατά μια πάρα πολύ μεγάλη περίπτωση η μελλοντική και νέα "Cruella de Vil" μας. Παρόλο που πολλοί από εσάς θα αναρωτιέστε, πως μπορεί κάποια τόσο νέα να κάνει την ξινή, απάνθρωπη, αλλά ιδιαίτερα αγαπημένη από εμένα, Cruella; Η Emma είναι μια εκπληκτική ηθοποιός και πιστεύω πως αν τελικά κάνει αυτόν τον τόσο περίπλοκο και απρόβλεπτο χαρακτήρα, θα του δώσει νέα πνοή.



  Πάντα πίστευα πως η κυρία de Vil είναι πολλά παρά πάνω από μια απλή μανιακή, άκαρδη με εμμονή με τις γούνες και τις βούλες. Το "Once Upon a Time" πέρυσι μας παρουσίασε μια διαφορετική "Cruella de Vil", η οποία είχε παρελθόν, φαντάσματα που την ακολουθούσαν και ανώτερο σκοπό. Θεωρώ πως οι fans θα ενθουσιαστούν με την ιδέα να δουν την Emma ως Cruella και πως θα του αρέσει να αποκτήσουν την ευκαιρία να δουν κάτι διαφορετικό σε ότι έχει να κάνει με αυτόν τον ρόλο. Εσείς τι λέτε; Μπορείτε να φανταστείτε την Emma Stone ως την αιμοβόρα "Cruella de Vil"; Μπορείτε να οραματιστείτε; Ανυπομονώ για όλα σας τα σχόλια.



Μην ξεχάσετε να υποστηρίξετε την ιστοσελίδα μας
στο Facebook και στο YouTube.

Σχόλια

  1. Αυτα ειναι καταπληκτικά νεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Εμα ειναι θέα αλλα για την σκυλα την κρουελα δεν ξερω. Πάντως αν δεν μπορει να τη κανει αυτη κανεις δεν μπορει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Όντως! Αν δεν μπορεί να την παίξει η Emma Stone καλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί άλλη που να μπορεί να την αποδώσει τόσο καλά. <3

      Διαγραφή
  3. Μπορω να την φανταστώ ως Κρουελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τρελουπεροχα νεα
    ευχαριστουμε χρυσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οοοοοοο αυτο θα ειναι τελειο !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ekseretiko to arthro sou opws panta......kai nai polu wrai h stone ws cruella de vil nomizw pws tha ta kataferei polu kala na ensarkosei auth thn kakia :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΥ-Α-ΟΥ!! Ανυπομονώ για τις καινούργιες ταινίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ουαου....μοιάζει παρά πολυύυυ.....
    Ανυπομονωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις