Το "Κάτω από Ξένο Ουρανό - Μέσα στην Αιώνια Νύχτα" (Βιβλίο 2ο από 3α) της Veronica Rossi μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Λιβάνη


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!



  Το "Κάτω από Ξένο Ουρανό" (Βιβλίο 1ο από 3α) της Veronica Rossi μεταφράστηκε στα ελληνικά, επιτέλους, πέρυσι. Κατά τα μέσα του 2015. Ακόμα, δυστυχώς, δεν έχω γράψει "Book Review - Κριτική" για το συγκεκριμένο βιβλίο αλλά μην φοβάστε, θα συμβεί και αυτό πολύ σύντομα. Το βιβλίο πήγε τόσο καλά σε πωλήσεις στην χώρα μας που δεν άργησε να αποφασιστεί ότι θα μεταφραστεί η συνέχεια. Το "Κάτω από Ξένο Ουρανό - Μέσα στην αιώνια νύχτα" (Βιβλίο 2ο από 3α) της Veronica Rossi  είναι και επίσημα στα βιβλιοπωλεία μας εδώ και λίγες μέρες. Ποιος είναι έτοιμος για την συνέχεια;



Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΟΣ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ.
ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ;
Έχουν περάσει μήνες από τότε που η Άρια έμαθε για το θάνατο της μητέρας της. Μήνες από τότε που ο Πέρι έγινε Άρχοντας Αίματος των Τάιντ και από την τελευταία φορά που τον είδε η Άρια.
Τώρα η Άρια και ο Πέρι θα συναντηθούν ξανά.
Με τις θύελλες Αιθέρα να επιδεινώνονται μέρα τη μέρα, η μόνη ελπίδα γαλήνης και ασφάλειας που έχει απομείνει είναι το Ακίνητο Γαλάζιο.
Υπάρχει όμως στ’ αλήθεια αυτό το καταφύγιο;
Με την απειλή ψεύτικων φίλων και ισχυρών πειρασμών, η Άρια και ο Πέρι αναρωτιούνται αν η αγάπη τους μπορεί να αντέξει μέσα στην αιώνια νύχτα.
Στην καθηλωτική συνέχεια του βιβλίου Κάτω από τον Ξένο Ουρανό, η Βερόνικα Ρόσι δημιουργεί μια ατμόσφαιρα που αιχμαλωτίζει και μια ιστορία αγάπης τόσο επικίνδυνη όσο και αξέχαστη.



 Οι εκδόσεις Λιβάνη μπορεί να μην έκαναν εξαιρετική δουλειά με το εξώφυλλο αλλά έβαλαν όσο περισσότερο μεράκι μπορούσαν και αυτό φαίνεται. Το εκτιμώ απίστευτα καταβάλουν τόση μεγάλη προσπάθεια σε όλα τους τα βιβλία και που δεν κάνουν προχειροδουλειές. Ξέρουν πως πράγματα σαν και αυτά σημαίνουν πολλά για εμάς τους φανατικούς αναγνώστες. Η αλήθεια είναι πως το πρώτο βιβλίο της σειράς δεν με ενθουσίασε. Παρόλα αυτά, είμαι ενθουσιασμένη για το δεύτερο επειδή πιστεύω πως αυτή η ιστορία έχει πολλές δυνατότητες. Εύχομαι να έχω δίκιο. Ποιος άλλος είναι χαρούμενος για αυτό που έφτασε;



Μην ξεχάσετε να υποστηρίξετε την ιστοσελίδα μας
στο Facebook και στο YouTube.

Σχόλια

  1. Κρίμα που δεν σου άρεσε τόσο το πρώτο, εγω το λάτρεψα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο να κρατούσαν τα αρχικά εξώφυλλα που είναι τόσο τέλεια όσο και τα βιβλία...τι μανία είναι αυτή και τα αλλάζουν?(και δεν ταιριάζουν μεταξύ τους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Έλα μου ντε! Η ίδια απορία βασανίζει και εμένα!!! :(

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Κάτι στην γραφή της συγγραφέας δεν με τράβηξε όσο ήθελα. :(

      Διαγραφή
  4. Καλησπερα Chryssa καλο μηνα,
    Το πρωτο βιβλιο το λατρεψα, το δευτερο ομως το ερωτευτηκα, εχει περισσοτερη πλοκη και δραση απο το πρωτο,απο της εκδοσεις Λιβανη που ρωτησα με ειπαν πως ακομη δεν ειναι σιγουρη αν θα εκδοσουν το 3μερος του βιβλιου,ελπιζω παντως να το εκδοσουν και δεν με νοιαζει να πειμενω. <3 <3 :):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή animeM,
      Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!!! <3
      Χαίρομαι πολύ που αγαπάς τόσο πολύ αυτήν την σειρά. <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις