Ήρθε στις ελληνικές αίθουσες η ταινία "Tomorrowland - Η Χώρα του Αύριο"


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!


  Περιμένω αυτήν την ταινία από τότε που ανακοινώθηκε πως θα βγει. Το "Tomorrowland - Η Χώρα του Αύριο" είναι σίγουρα μια από τις ταινίες του 2015 που θα κλέψουν την παράσταση.



  Σε αυτήν την ταινία θα πρωταγωνιστήσουν δυο μεγάλα ονόματα. Πρώτο και μεγαλύτερο είναι ο αγαπημένος μας George Clooney. Ο επιτυχημένος και πολύ αγαπημένος μας ηθοποιός θα παίξει σε αυτήν την ταινία δράσης και επιστημονικής φαντασίας. Είμαι ενθουσιασμένη για το πως θα παίξει και αυτόν τον ρόλο του. Έπειτα, έχουμε την φοβερή Britt Robertson. Η οποία μάλιστα θα είναι και η κύρια πρωταγωνίστρια.


  Από όσο μπορούμε να δούμε στο trailer έχει γίνει πραγματικά καλή δουλειά. Το σενάριο φαίνεται αξιόπιστο, τα εφέ υπέροχα και γενικά όλο το σύνολο πολύ ικανοποιητικό. Και μην ξεχνάτε, είναι παραγωγή της Disney. Άρα αυτό είναι ακόμα ένα ατού για την ταινία.


  Και περνάμε στο επόμενο θέμα, γιατί όλοι θεωρούν πως ο,τι έχει να κάνει με την Disney είναι παιδικό??? Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Η Disney έχει δώσει ΤΙΣ βάσεις στον κόσμο των ταινιών και κάθε ταινία της είναι αρκετά αξιόλογη. Όπως και να έχει, το θέμα είναι πως μόλις βγήκε η ταινία και πως θα πάω να την δώ όπως και και δήποτε. Εσείς???


Τo trailer της ταινίας:


Σχόλια

  1. Θα την δω σημερα για δωρο γενεθλιων κ θα σου πω γνωμη ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Eliza Callen,
      Χρόνια πολλά!!! <3 Να τα χιλιάσεις. <3 Ανυπομονώ για την γνώμη σου!!! <3

      Διαγραφή
    2. Η ταινια ειναι καταπληκτη απο της καλυτερες ταινιες της Disney ειλικρινα αμα ειχα τα χρηματα θα εμπαινα και στην επομενη παρασταση :p οσο τωρα αμα ειναι παιδικη πιστευω οτι ενα παιδι απο 11 χρονο και πανω μπορει ανετε να την δει παρολο που εχει λιγη βια ειναι αστεια :)

      Διαγραφή
    3. Αγαπητή Eliza Callen,
      Χαίρομαι που σου άρεσε τόσο. <3 Θα πάω να την δω το άλλο Σάββατο. <3

      Διαγραφή
  2. θα τη δω σημερα , λιγο αργα βεβαια ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Τέλεια, ελπίζω να σου αρέσει. ;) Ανυπομονώ για την γνώμη σου όταν την δεις. <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις