Το "Πρώτη Φορά - Μέχρι που σε βρήκα" (Βιβλίο 3ο από 3α) της Cora Carmack ήρθε στην Ελλάδα


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!


(Το εξώφυλλο του βιβλίου!!!)

  Έχω διαβάσει το πρώτο βιβλίο της σειράς "Πρώτη Φορά". Ήταν αστείο, ευχάριστο και γλυκό. Μου άρεσε πολύ. Έχω ακούσει πως το δεύτερο είναι ακόμα καλύτερο. Ανυπομονώ να το διαβάσω. Όσο για το τρίτο και τελευταίο, το οποίο μόλις βγήκε... Πάμε να το συζητήσουμε.


 photo tumblr_mforhzDPaX1s1qyeto1_500.gif

  Η ιστορία φαίνεται για άλλη μια φορά ενδιαφέρουσα. Μάλιστα νομίζω πως θα είναι ακόμα καλύτερο από τα προηγούμενα γιατί θα έχει ταξίδια. Λατρεύω τα ταξίδια και τις περιπέτειες που φέρνουν. Και αυτό το βιβλίο από ότι φαίνεται θα έχει πολύ και από τα δύο. Μην ξεχαστεί και ο έρωτας και το πάθος.


 photo tumblr_mi6txpPeYh1s4yd6io1_500.gif

  Όσο για το εξώφυλλο. Μου αρέσουν πολύ τα ελληνικά εξώφυλλα. Είναι γλυκά και χαριτωμένα. Αντίθετα, τα εξώφυλλα του εξωτερικού είναι ποιο σέξι. Και αυτά μου αρέσουν επίσης πάρα πολύ. Έχουνε άλλη φρεσκάδα και γοητεία.


Finding It (Losing It, #3)

Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:


Καμιά φορά χρειάζεται να χαθείς για να βρεις πού πραγματικά ανήκεις…
Τα περισσότερα κορίτσια θα έδιναν τα πάντα για να περάσουν ένα διάστημα ταξιδεύοντας στην Ευρώπη. Χωρίς ευθύνες, χωρίς γονείς, χωρίς όριο στην πιστωτική κάρτα. Η Κέλσι Σάμερς δεν αποτελεί εξαίρεση. Περνάει φανταστικά... ή τουλάχιστον έτσι λέει στον εαυτό της.
Είναι μοναχική υπόθεση να ψάχνεις να βρεις ποιος πραγματικά είσαι. Ειδικά αν φοβάσαι ότι αυτό που θα ανακαλύψεις δε θα σου αρέσει. Ούτε τα ποτά ούτε ο χορός μπορούν να διώξουν τη μοναξιά της Κέλσι. Ίσως, όμως, να μπορεί ο Τζάκσον Χαντ. Ύστερα από μερικές τυχαίες συναντήσεις, την πείθει να ταξιδέψει με συνοδοιπόρο αυτή τη φορά την περιπέτεια αντί για το αλκοόλ. Με κάθε νέα πόλη και κάθε νέα εμπειρία, το μυαλό της Κέλσι γίνεται όλο και πιο καθαρό και η καρδιά της όλο και λιγότερο δική της. Ο Τζάκσον τη βοηθάει να ξεδιπλώσει τα όνειρα και τις επιθυμίες της. Όσο, όμως, μαθαίνει περισσότερα για τον εαυτό της, τόσο συνειδητοποιεί πόσο λίγα γνωρίζει για τον Τζάκσον.

Σχόλια

  1. αυτο το βιβλιο ειναι η συνεχεια του ΠρωτηΦορα ??
    δηλαδη μετα απο το πρωτη φορα υπαρχει το μεχρι που σε βρηκα και μτα αλλο ενα που δεν ξερουμε πωσ το λενε, και ειναι το τελεθταιο?????
    Υ.Γ. μπορω να τα διαβασω καπου online? αν ναι μηπωσ ξερεισ και που??
    ευχαριστω ποολή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Όχι όχι... Το πρώτο λεγόταν "Πρώτη Φορά", το δεύτερο "Έρωτας στα Ψέματα" και τελευταίο "Μέχρι που σε βρήκα". Αν θες μπορώ να τα ψάξω να τα διαβάσεις σε π\pdf στα αγγλικά.

      Διαγραφή
    2. ama mporeis otan exeis xrono dn biazomai pollh!!!!!!!!!!!!
      eyxaristv

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ορίστε: http://vk.com/doc44459579_228189484?hash=b5888f41cd48cc9c24&dl=e65cf28210a37f004b Ελπίζω να σε βολέψει. Αν όχι να μου πεις να σου βρω άλλο. ;)

      Διαγραφή
  2. Αγαπητή Χρυσάνθη,
    μηποσ ξερεις αν θα βγει σε ταινεια?
    ευχαριστω!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Εννοείς το "Πρώτη Φορά"??? Ακόμα δεν έχει ακουστεί κάτι αλλά ζούμε για να ελπίζουμε. <3

      Διαγραφή
  3. μήπως ξέρετε που μπορώ να το βρω στο ίντερνετ να το διαβάσω στα ελληνικά το πρώτη φορά η να το κατεβάσω στο κινητό
    σας ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις