Ιδέες μου για το τι μπορεί να γίνει στο "Night School: Endgame - Νυχτερινό Σχολείο: Το Φινάλε" (Βιβλίο 5ο από 5) της C.J.Daugherty


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!



  Σε λίγες μέρες βγαίνει στα αγγλικά το "Night School: Endgame - Νυχτερινό Σχολείο: Η Τελική Φάση", δηλαδή το Νυχτερινό Σχολείο 4. Συγκεκριμένα σε 4εις μέρες θα κυκλοφορεί παντού στο εξωτερικό και θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από τις 6 του μήνα.  Μέχρι τότε όμως έχουμε λίγο καιρό ακόμα. Καιρό τώρα μου ζητάτε να κάνω μια ανάρτηση με όσες ιδέες έχω για το 5ο βιβλίο. Πάμε να τις δούμε και ελπίζω να σας αρέσουν.



1. Κάποιος σίγουρα θα πεθάνει. Κάτι που έχει διαβεβαιώσει και η ίδια η συγγραφέας πρόσφατα. Έχω ένα δυσάρεστο συναίσθημα ότι αυτός θα είναι ο Σιλβέν. Ή ο Κρίστοφερ. Ο Κρίστοφερ στο 4ο βιβλίο απέδειξε πως θα έκανε τα πάντα για την αδελφή του και πως προσπαθεί να αντισταθεί στην πλύση εγκεφάλου που του έχει κάνει ο Ναθαναήλ. Άρα δεν θα ήθελα με τίποτα να πεθάνει. Αλλά αν πεθάνει ο Σιλβέν θα με βρείτε στα πατώματα.
(Ποια άλλη θα μου κάνει παρέα???)


2. Νομίζω πως αυτός που σκότωσε την Λουσίντα είναι ο Γκέιμπ. Ναι μπορεί ο Τζέρι να είχε περισσότερα κίνητρα, τα οποία ακόμα δεν τα ξέρουμε, αλλά ο Γκέιμπ είναι ο ψυχολογικά διαταραγμένος της όλης ιστορίας. Ούτε καν ο Ναθαναήλ δεν τον φτάνει.


3. Νομίζω πως η Άλι θα πάρει την θέση της Λουσίντας. Δηλαδή, είναι ακόμα ανήλικη αλλά μπορεί να διεκδικήσει την θέση της. Αυτό φοβάται τόσο. Για αυτό ήθελε την Άλι κοντά του. Για να μπορέσει να την ελέγχει. Επίσης, η συμφωνία που έκαναν έλεγα πως αν κανείς άλλος που αγαπά δεν πάθει κακό τότε θα απαλλαγεί από το δικαίωμα της. Αλλά ο Ναθααήλ σκότωσε την Λουσίντα. Και απήγαγε τον Κάρτερ. Άρα η συμφωνία χάλασε.


4. Ο Σιλβέν θα επιστρέψει σίγουρα από την Γαλλία. Ειδικά μετά από αυτό που έγινε. Αλλά νομίζω στην αρχή θα θέλει να προστατέψει την Άλι ταυτόχρονα όμως θα την αποφεύγει.


5. Θα ανακαλύψουμε ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ τι συμβαίνει με την Ρέιτσελ. Μην με παρεξηγήσετε αλλά νομίζω πως η Ρέιτσελ έχει... Άλλες σεξουαλικές προτιμήσεις. Θυμάστε που δεν στεναχωρήθηκε καν που χώρισε με τον Λούκας??? Και γιατί να μιλάει κρυφά με την Νικόλ??? Μήπως δοκιμάζει πράγματα για να δει αν είναι όντως λεσβία??? Μπορεί να έχω πέσει και τελείως έξω. Είναι απλά μια ιδέα...


6. Το μεγάλο ερώτημα του βιβλίου: ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Ο ΚΆΡΤΕΡ ΟΥΈΣΤ!!! Αυτό που νομίζω πως συμβαίνει είναι πως έχουν τον Κάρτερ κάτι σαν δόλωμα για την Άλι. Θα είναι σαν το κρυφό χαρτί του Ναθαναήλ. Γιατί ξέρει τι θα έκανε ο Κάρτερ για την Άλι αλλά και το αντίστροφο. Νομίζω πως θα προσπαθήσουν να πείσουν την Άλι να πάρει την θέση του Κάρτερ. Και λογικά οι άλλοι θα το καταλάβουν και θα την εμποδίσουν.


7. Νομίζω πως δεν θα βλέπουμε τον Κάρτερ σε όλο το βιβλίο. Λογικά σε ένα μεγάλο κομμάτι θα θυμίζει το πως βλέπαμε τον Πίτα στους "Αγώνες Πείνας". Αλλά χωρίς το κομμάτι της πειρατείας. Και νομίζω πως θα έρθει να μιλήσει και μόνος του στην Άλι μια φορά. Πείτε το διαίσθηση.


8. Ευελπιστώ να υπάρξουν μεγάλες επιστροφές. Όπως του Φιλ, της Τζουλς και της Λίζας. Το ιδανικό τέλος πιστεύω πως θα υπάρξει αν είναι όλοι ξανά μαζί.


  Αυτά. Ελπίζω να μην ξέχασα τίποτα. Επίσης, αν έχετε δικές σας ιδέες με χαρά να τις ακούσω όλες. Μέχρι τότε... Ορίστε το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου: http://www.cjdaugherty.com/night-school-endgame-chapter-1/ 


Και το trailer του βιβλίου:


Σχόλια

  1. 1) Χρύσα εδώ Κατερίνα επιτέλους έκανες αυτήν την πολυπόθητη ανάρτηση με τις τρελές ή μάλλον όχι και τόσο τρελές θεωρίες σου. Ευχαρίστως να σου κάνω παρέα αν πεθάνει ο Σιλβέν!!!
    2)Έχεις δίκιο μάλλον ο Γκέιμπ θα σκότωσε την Λουσίντα και ναι είναι ο διαταραγμένος της όλης ιστορίας.Όμως τι τον οδήγησε σε τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις στο πλερό του Ναθάνιελ επίσης ο Ναθάνιελ έχει κάποιο είδος ανθρωπιάς μέσα του ο Γκέιμπ ΌΧΙ.
    3) Συμφωνώ απολύτως. Η Άλι είναι ήδη η αρχηγός απλά δεν το έχει αντιληφθεί ακόμη και ο Ναθάνιελ έσπασε την συμφωνία να τα λουστεί τώρα!!!
    4) Και πάλι συμφωνώ και είμμαι σίγουρη πως ο Σιλβέν το ήξερε ήδη μέσα του στην καρδιά του πως η Άλι αγαπάει (ερωτικά όχι φιλικά) τον Κάρτερ για αυτό της είπε "αν και ξέρω" λογίκό είναι να θέλει να την αποφύγει όμως πίστέυω πως και η ίδια ηη Άλι θα νιώθει πολύ άβολα με αυτήν την κατάσταση.
    5)Συμφωνώ και πάλι δεν γίνεται αυτό τι άλλο θα μπορούσε να συμβαίνει εκτός απο το να τις αρέσουν οι γυναίκες ή και άνδρες και γυναίκες τι;;;;
    6) Και πάλι συμφωνώ (ως συνήθως). Ο Ναθάνιελ προσπάθησε και άλλες φορές να πάρει την Άλι ρίχνοντας ως δόλωμα κάποιο αγαπημένο της πρόσωπο...
    7)Εδώ δεν ξέρω τι να πω μπορεί αλλά θα λυπόμουν αν χάναμε τον Κάρτερ (Αγώνες Πείνας δεν το έχω διαβάσει αλλά όπως ξέρεις είναι στην λίστα μου!!!)
    8) ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧ και εγώ θα είναι καλύτερο να βρίσκονται όλοι μαζί στο ίδιο μέρος ευτυχισμένοι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
    Υ.Γ. Το βιβλίο σου στο wattpad μάλλον ή αρχή είναι υπέροχη μπορεί κάποια στιγμή και εγώ να ανεβάσω !!! Αν ξέρεις κανένα άλλο ενδιαφέρον βιβλίο στο wattpad θα χαρώ αν μου το πεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Katherina N.,
      1) Ναι επιτέλους. ;) Και χαίρομαι που οι ιδέες μου δεν σας φαίνονται και τόσο τρελές. ;) Και θα κλάψουμε η μια στον ώμο της άλλης. <3
      2) Ο μόνος λόγος για τον οποίο ο Γκεμιπ είναι αυτό το ζώο που είναι, είναι μάλλον λόγο των γονιών του. Και ναι ο Γκειμπ δεν έχει ίχνος ανθρωπιάς.
      3) Ακριβώς. Είναι η καινούργια ηγετική φιγούρα. ;)
      4) Από ότι φαίνεται ο Σιλβεν κατά βάθος το ήξερε. Αλλά δεν θύμωσε. Απλά θα πληγωθεί.... :(
      5) Εγώ την λατρεύω ότι και να της αρέσει. Είναι ένας υπέροχος χαρακτήρας και ποτέ δεν με ένοιαζαν οι χαρκτηρισμοί γκει, μπαι, στρειτ και λεσβεία. Ποτέ δεν είχαν σημασία για εμένα.
      6) Χαχαχα... Και ναι. Δεν θα είναι η πρώτη φορά. :(
      7) Δεν χάσαμε τον Πίτα στους Αγώνες Πείνας. Απλά υπήρξαν πολλές... Επιπλοκές. Να τα διαβάσεις. Θα σου αρέσουν πολύ. ;)
      8) Αυτο ευχόμαστε όλοι.
      Υ.Γ. Χαίρομαι τόσο πολύ που σου αρέσει. <3 Με το καλό να αρχίσεις και εσύ. <3

      Διαγραφή
    2. 1) Γιατί να φαίνονται τρελές;;; ΑΑΑΑΧΧΧΧ παναγίτσα μου σίγουρα...
      2)Είναι ζώο
      3)Ακριβώς!!!! ;)
      4)Ναι επίσης εδώ νομίζω πως ο Σιλβέν σκεφτεται και πιστευει οτι η Άλι ακόμα δεν ξεπέρασε εκείνο το δυσάρεστο γεγονός του καλοκαιριού... :(
      5)Και εγώ. Έτσι και αλλιώς δικαίωμα του κάθε ανθρώπου είναι να διαλέξει
      6) Σωστά!!! <3
      7)Μμμμμμ.....
      8) Ναιιιιιιιιιιιιι
      Υ.Γ. ΧΑΧΑΧΑΧ!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3

      Διαγραφή
    3. Αγαπητή Katherina N.,
      1) Γιατί είναι δικές μου ιδέες χαχαχα... <3
      2) Απόλυτα
      3) Γιεπ
      4) Μα αν δεν γινόταν αυτό ή Άλι μάλλον θα ήταν ακόμα κολλημένη μαζί του
      5) Ακριβώς
      6) Αχα
      7) Σοβαρά να τα διαβάσεις.
      8) Να τους δω όλους καλά και τι στον κόσμο
      Υ.Γ. Τίποτα. <3

      Διαγραφή
    4. 1)Χαχαχαχ
      4) Όντως
      Υ.Γ. <3<3<3

      Διαγραφή
    5. Αγαπητή Katerina N.,
      1) Ε ναι <3 <3 <3
      4) Ακριβώς ;)
      Υ.Γ. <3

      Διαγραφή
  2. Να σαι σίγουρη ότι θα σου κάνω παρέα στα πατώματα !!!!Ελπίζω να μην πεθάνει ούτε ο Σιλβεν ούτε ο Κάρτερ γιατί αλλιώς δεν θα ζήσω άλλη μέρα !!!Όσο για την Ρέιτσελ τι να σου πω δν έχω ιδέα!!Αυτά!!!:-):-)<3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1,βεβαιος και θα σου κανω παρεα στα πατωματα!!!αλλα εγω δεν θα ηθελα να πεθανει κανεις....
    2.οντως ο γκειμπ ειναι το πιο πιθανο προσωπο που θα το εκανε αυτο...ειναι ο ποιο αθλιος χαρακτηρας που εχω διαβασει ποτε!!!!!
    3.σιγουρα θα παρει την θεση της....αλλα δεν ειναι και πολυ ψυχωλογικα ετοιμη...το μονο που θα σκευτεται ειναι τον Καρτερ....<3<3<3<3
    4.σιγουρα θα κανει οτιδηποτε για την Αλι οτι και να γινει.....και μαλλον δεν θα την αποφυγει...αλλα αντιθετως θα της συμπαρασταθει και ισως οταν θα ειναι η Αλι πιο καλα μπορει ο ιδιος να ξεκαθαρίσει τα συνεσθηματα του προς εκεινη και θα πει πως νιωθει κλπ.
    5.ειναι πιθανο......αλλα μπορει και οχι...κανεις δεν ξερει...μπορει και να εχει γινει κατι που δεν θα το περιμεναμε ποτε!!!
    6.εχεις απολιτο δικιο....:)
    7.εγω δεν πιστευω οτι θα εμφανιστει στο τελος του βιβλιου...διοτι θα πρεπει να γινουν πραγματα μεταξυ της Αλι και του Καρτερ......<3<3<3
    8.Θα ηταν πολυ ωραιο να γινει αυτο....ωστε να τελειωσει το βιβλιο και να ειναι ολοι ενωμενοι!!!!:)
    Το βιντεο το ειδα μολις βγηκε....μπορει μαλιστα η Αλι να μην καταφερει καν να παει πισω στην Ακαδιμια και μπορει και να την πιασει ο Ναθανιελ....κανεις δεν ξερει......:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      1. Σε ευχαριστώ. ;) Και όλοι αυτό θα θέλαμε... :(
      2. ΌΝΤΩΣ!!! ΚΑΙ ΕΓΏ!!! Έχω διαβάσει για ψυχοπαθείς και ψυχοπαθείς. Αυτός απλά δεν υπάρχει.
      3. Σίγουρα. Νομίζω πως για να γίνει η αρχηγός θα βάλει κάποιους όρους. Και το να βρουν τον Κάρτερ θα είναι μέσα σε αυτούς.
      4. Δεν ξέρω... Το ελπίζω. ;)
      5. Πολλά μπορούν να γίνουν. :/
      6. Ευχαριστώ <3
      7. Όχι στο τέλος. Απλά όχι σε όλο. Σε κομμάτια.
      8. Ακριβώς. <3
      Όντως... Κανείς δεν ξέρει τώρα ποια.

      Διαγραφή
  4. 3.οντως αυτο δεν το σκευτηκα....
    6.τιποτα<3<3<3
    7.ναι.....
    κανεις δεν ξερει.και θα γινουν πολλα......αρα και οσα
    πιστευουμε οτι θα γινουν ,να ειναι τελειως ασχετα απο αυτα που θα γινουν στην πραγματικοτητα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Υπάρχει και αυτή η πιθανότητα. Ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε τι μας ετοιμάζει ένας συγγραφέας. ;)

      Διαγραφή
    2. ναι...μαλλον θα πεσουμε απο τα σύννεφα....και παραλληλα θα πεσουμε και στα πατωματα κλεγοντας απο χαρα ή απο λυπη!!!! ;)

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Στοιχηματίζω σε όλα αυτά και σε πολλά παραπάνω. <3

      Διαγραφή
  5. και ειτελουσ θα μαθουμε για το γιο του ζελαζνι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια ! Και εγω με τη σειρα μου να κανω τις εξεις προβλεψεις:
    Αρχικα, πιστευω οτι μπορει (και τονιζω μπορει) να πεθανει ο Ναθανιαλ ή η Ιζαμπελ. (λιγο χαζο ακουγεται αλλα δεν ξερω!) αν πάντος πεθανει ο Σιλβεν δεν θα το αντεξω.. . Δεν πιστευω οτι η Ρειτσελ ειναι λεσβια ή κατι τετοιο. (χδ) Επίσης, χμμμ... μηπως ο γιος του Ζελανζι ειναι ο Καρτερ ? (ελπίζω να μην γελάσεις ξερω εγω) Ελπίζω να μην γυρισει η Τζουλς , και ο Λουκας να παιζει πιο ενεργο ρόλο! Εχω ακούσει οτι η Λιζα θα παει με τη μερια του Ναθανιελ (τραγικοοο)! Τεσπα, περιμενω να τελειωσουν οι εξετασεις για να το παρω ^^ Τα λεμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Θα μπορούσε... Μην το γελάς. Και εγώ το σκέφτηκα αυτό με τον Ζελάνζι και τον Κάρτερ. Και μην γελάσεις αλλά... Υποψιάζομαι ότι μητέρα του θα μπορούσε να ήταν και η Ιζαμπέλ. Και εγώ για αυτό δεν το έβαλα. Για να μην πέσει γέλιο. Είδη έκανα την Ρέιτσελ λεσβία. Είπα να μην το παρακάνω. ;) Εμένα κάτι δεν μου αρέσει στον Λούκας. Δεν ξέρω τι είναι αυτό αλλά ποτέ μου δεν τον συμπάθησα. Και...ΑΝ Η ΛΙΖΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΘΑΝΑΉΛ ΕΊΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΎΩ ΌΤΙ Ο ΛΟΥΠΙΝ ΈΓΙΝΕ ΘΑΝΑΤΟΦΆΓΟΣ. Μιλάμε για τόσο τραγικό. Καλή αντοχή. <3

      Διαγραφή
    2. Να σε ρωτησω κ κατι αλλο? Εχεις βαλει ιστορια στο wattpad ?8α η8ελα να τη διαβασω :) Μπορεις αν 8ες να μου πεις τον τιτλο ή να μου πεις το ονομα σου (καλυερα για μενα το ονομα) Παντος τνχ που απαντας στις ερωτησεις μου ;)

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ναι άρχισα να γράφω πρόσφατα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Εδώ είναι η σχετική μου ανάρτηση: http://booksfrien.blogspot.gr/2015/06/blog-post_2.html Το όνομα της είναι "Πέρα από τον καθρέπτη". Τι ευχαριστώ; Εγώ σε ευχαριστώ που μου γράφεις. <3

      Διαγραφή
  7. 1. Και εγω πιστευω πως καποιος θα πεθανει..!!!Για το Σιλβεν το βλεπω λιγο απιστευτο γιατι ειναι ενας απο τους κυριους χαρακτηρες της ιστοριας αλλα θα μου πεις και η Τζο ετσι δεν ηταν;;; Τελος παντων πιστευω πως ισως πεθανει ο Γκειπ γιατι οπως εχουμε δει εχει μια ψυχολογικη διαταραχη και ακομα να τελειωσει αυτη η ιστορια αυτος θα υπομεινει στο να σκωτωνει ατομα (;) ή κατι τετοιο!!
    2.ΣΙΓΟΥΡΑ!!!
    5. Ναι...και εγω πιστευω κατι παρομοιο με αυτο...!! Αλλα φανταζεστε να της αρεσει ο Σιλβεν ή ο Καρτερ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    6. ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!! ΑΝ ΠΑΘΕΙ Ο ΚΑΡΤΕΡ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩΩΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ειλικρινής. Καλό αυτό. Και τελικά έμαθα τι γίνετε με τον Σιλβέν. :/
      Υ.Γ. Δεν θα πεθάνει. Το καλό που της θέλω!!!

      Διαγραφή
  8. συμφωνω για τον καρτερ ομωσ κατι ειδα στην ηλικια ( ο γιοσ του ζελαζνι ειναι μικροτερος απο τον Καρτερ )...............ο Λουκας ειναι απο τους αγαπημενους μου και συμφωνω στο οτι θελω να παιζει πιο ενεργο ρόλο!!!!( δεν μοιαζει πολλή με τον Graham Patrick Martin????) Αν πάντος πεθανει ο Σιλβεν η συγγραφεας θα εχει διαλυσει οχι μονο το τελοσ αλλα ολοκληρη τη σειρα των βιβλιων........................................Ερχετε το THE END μας...........ΔΕΝ το πιστευω!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Κρίμα!!! :( Θα ήταν μεγάλη ανατροπή. ;) Και ναι... ΤΟ ΜΕΓΆΛΟ THE END ΈΡΧΕΤΑΙ!!! <3

      Διαγραφή
  9. συμφωνω για τον Graham Patrick Martin και εγω ετσι ακριβωσ τον φανταστηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Εγώ πάλι όχι αλλά τι να κάνουμε. Ο καθένας έχει διαφορετικές ιδέες!!! <3

      Διαγραφή
  10. εσυ ποιον θα προτεινες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Πραγματικά δεν έχω ιδέα. Και δεν λέω κάποιον γιατί όταν έρθει το βιβλίο στην μεγάλη ή στην μικρή οθόνη μάλλον θα μας δοθεί κάποιος τελείως διαφορετικός.

      Διαγραφή
  11. Χαιρομαι που δεν ειμαι η μονη που πιστευει οτι η Ρειτσελ ειναι μαλλον λεσβια. Τελειωσα το βιβλιο μολις χτες και ηταν υπεροχο. Το ποσο χαρηκα με την εξελιξη Καρτερ-Αλι δεν λεγεται... Αν παθει κατι ο Καρτερ... Τα πατωματα που λεγαμε!!! ΕΓω ελπιζω να παιξουν καποιο ρολο οι γονεις της Αλι, θα ηταν πολυ ενδιαφερον. Ανυπομονω τοοοοοοοσο για τον Νοεμβριο που θα μεταφραστει! Τελειωνει και αυτη η ιστορια και μπορω να πω οτι ηταν φοβερη.... Εμενα απο τους αγαπημενους μου ειναι ο καρτερ (εννοειται.......... <3) και η ζοι. Ειναι τοσο μικρη αλλα ταυτοχρονα η πιο γενναια απ ολους. Και μ'αρεσει το γεγονος οτι δεν καταλαβαινει τα συναισθηματα και τα λοιπα, δινει μια λογικη στην ομαδα τους. Ελπιζω να μην σκοτωσουν αυτη.... Α και επισης αυτα τα βιβλια θα εκαναν ΥΠΕΡΟΧΕΣ ταινιες, και πολυ διαφορετικες, αφου ειναι διαφορετικα και εχουν και πολιτικα στοιχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Το τελείωσα χτες. Δεν συγκρατήθηκα. :( Το τέλος δεν με ικανοποίησε τόσο. Ήθελα κάτι ακόμα. Και ναι, αν γίνουν ταινίες σίγουρα θα σπάσουν τα ταμία. <3

      Διαγραφή
  12. Αγαπητη Χρυσανθη, εφοσον λες οτι το τελειωσες(ουτε εγω θα κρατιομουν στην θεση σου) θελω να μου απαντησεις σε μια ερωτηση......Θα πεθανει ο Σιλβεν; Γιατι αν πεθανει θα πεσω στα πατωματα που ανεφερες και πριν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ευχαριστώ για την κατανόηση. Όχι δεν πεθαίνει. (SPOILER!!!)

      Διαγραφή
  13. συμφωνω οτι το τέλος δεν με ικανοποίησε ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!!
    ασε που δεν ανφερε καθολουκαποια πραγματα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ουτε εμένα με ικανοποίησε αρκετά. Πιστεύω πως θα υπάρξει και συνέχεια με άλλη σειρά. Ή έτσι ελπίζω... <3

      Διαγραφή
  14. δηλαδη???????????????
    τι εννοεις αλλη σειρα????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Έχεις διαβάσει τα Vampire Academy; Όταν τελείωσε αυτή η σειρά δημιουργήθηκε μια νέα σειρά για το αγόρι που έφυγε. Ελπίζω να γίνει το ίδιο και με αυτήν την σειρά στο μέλλον. <3

      Διαγραφή
  15. dhladh aspoyme το καινουργιο βιβλιο θα λεγεται aurora kai ua einai paromoio me τα παλια αλλα δεν θα λεει orion alla aurora.
    ή
    το καινουργιο βιβλιο θα λεει για το sylvain και το σχολειο του και απλως θα αναφερει που και που και τουσ αλλους??(Allie, Carter, Rachel,Zoe,Lucas,Katie,...............)

    ευχαριστω που απαντας στα σχολεια μου!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Χαρά μου!!! <3 Και θα είναι για την ζωή του Σιλβέν μετά το τέλος του 5ου βιβλίου. Ελπίζω να γίνει κάτι τέτοιο. <3 Και ναι οι άλλοι που και που θα αναφέρονται. <3

      Διαγραφή
  16. ωραια θα ηταν αν και θα ειναι λιγο δυσκολο να μιλαει για τον σιλβεν και οχι για την Allie, Carter, Rachel,Zoe,Lucas,Katie,..........θα ειναι λιγο δυσκολο να το συνιθησουμε.προτιμαω την πρωτη εκδοχη απλως να γυρισει και ο Σιλβέν .
    ΥΓ θα γραψεις ξριτικη για το endgame??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ναι θα είναι λίγο δύσκολο... Και ναι θα γράψω κριτική, χωρίς spoilers, σύντομα. <3

      Διαγραφή
  17. ελπιζω να γραψει συμπληρωμα μπορει και να το σκεφτεται γιατι στην αναρτηση για το trailer του βιβλιου έλεγε..............

    This trailer is a wonderful way of saying goodbye, AT LEAST FOR NOW , to Night School and its constant moral struggle, and to the students who must find their way, and decide which side they are on.

    δεν ξερω ισως αυτο να μην σημαινει τιποτα, αλλα οπως ολοι ξερουμε......Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Και εγώ αυτό ελπίζω γιατί το τέλος δεν με ικανοποίησε καθόλου. :/ Και ναι. Η ΕΛΠΙΔΑ, ειδικά των fangirls, ΠΕΘΑΊΝΕΙ ΠΆΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ!!! <3

      Διαγραφή
  18. Απαντήσεις
    1. Αγαπητή ΜΑΡΙΑ ΔΕΛΛΑΤΟΛΑ,
      Ας πούμε πως διαλέγει με ποια πλευρά θέλει να είναι. <3

      Διαγραφή
  19. Γεια :) Να σε ρωτησω αφου λες οτι τελειωσες το βιβλιο, πες μας εγιναν ανατροπες που δεν τις περιμενουμε; Πλζ πες σε θερμοπαρακαλω !!! Αν δεν μπορεις να εισαι spoiler, πες κατι γενικο!!! Παντως, διαβασα οτι θα βγει βιβλιο για τη ζωη του Σιλβεν... Ισχυει;;; (αυτο ειναι θεικοοο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Γεια σου!!! <3 Κάποια πράγματα τα περιμέναμε κάποια όχι. Ελάχιστα όχι για να πω την αλήθεια. Περίμενα από αυτό το βιβλίο το κάτι παραπάνω. ΌΧΙ!!! Δεν είπα ότι θα βγει. Είπαμε πως ελπίζουμε να βγει για την ζωή του μετά το 5ο βιβλίο της σειράς.

      Διαγραφή
  20. Αγαπητη Χρυσσα, αρχικα συγχαρητηρια για το blog σου γιατι ειναι ιδιαιτερα χρησιμο για ολουσ εμας που λατρευουμε το νυχτερινο σχολειο αλλα και αλλες σειρες βιβλιων! Θα ηθελα παρα πολυ να μαθω ποιος πεθαινει σεεε παρακαλω! Και μηπως μπορεις να μου πεις τι γινεται με τον Σιλβεν; Πραγματικα δεν θα αντεξω μεχρι τον Νοεμβριο! Ευχαριστω πολυυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      SPOILERS!!!
      *
      *
      *
      *
      *
      *
      *
      *
      *
      *
      *
      Πεθαίνει ο Γκέιμπ. Ο Σιλβεν απλά φεύγει. :(
      Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. <3

      Διαγραφή
  21. Αγαπητη χρυσα ,
    θα ηθελα να μου πεις αν μπορεις τι γινεται με τον καρτερ. Ειλικρινα δεν νομιζω πως θα μπορουσα να διαβασω ένα ολοκληρω βιβλιο χωρις αυτονν. Επισης μηπως θα μπορουσες να μου πεις και πως τελειώνει;;;;;;;σε παρακαλωωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      SPOILERS!!!
      *
      *
      *
      *
      *
      *
      *
      *
      *
      *
      *
      Ο Κάρτερ σώζεται με το σχέδιο της Άλι από τον Ναθαναήλ και καταλήγουν μαζί. Τον βλέπουμε ελάχιστα στο βιβλίο. :( Θα πω το παράπονο σχετικά με αυτό στην κριτική μου.

      Διαγραφή
  22. Αγαπητη Χρυσα
    Θα ηθελα να σε ρωτησω...Αν θυμασαι στη συναντηση με τον Ναθανιελ η Λουσιντα ειπε στον Καρτερ πως ελπιζει να αξιζει (επειδη ειμαι εξω,μολις παω σπιτι θα σου στειλω και τη σελιδα και τη σειρα)μηπως μπορεις να μου εξηγησεις τι ενοουσε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ανώνυμε,
      Το είπαν αυτο γιατι ήξεραν όλοι ποσο δεμένος ηταν με την Άλι. Άρα ηταν σημαντικός και μπορούσαν να τον χρεισημοποιησουν. :)

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις