Ανακοινώθηκε η "Clary", η "Isabelle" και ο "Simon" της σειράς "Shadowhunters"


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!


  I'm back!!! Το ξέρω πως αυτήν την εβδομάδα σας παραμέλησα. Το ξέρω πως δεν σας έχω κάνει ούτε μια ανάρτηση μέσα στην εβδομάδα και πως σας έχω κρατήσει πίσω. Και λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό. Πραγματικά συγνώμη. Επειδή δίνω για πτυχίο, ξανά, δεν ήμουν τόσο εδώ για εσάς. Σήμερα όμως επιστρέφω δυναμικά. Γιατί μάθαμε ποιος θα παίξει την δυναμική "Clary", την πανέμορφη "Isabelle" και τον καταληκτικό "Simon".

  Γνωρίζω πως είδη μάλλον ξέρετε για την Ιζαμπέλ και τον Σαίμον. Και είναι λογικό αφού αυτό το νέο έχει διαρρεύσει εδώ και μέρες. Λοιπόν... Η αγαπημένη μας Ιζαμπέλ Λαίτγουντ θα έρθει στην Μικρή Οθόνη από την "Emeraude Toubia". Πάμε να την δούμε...

Embedded image permalink

Embedded image permalink

  Αυτή θα είναι η Ιζι μας. Η οποία στην πραγματικότητα είναι και μοντέλο. Γενικά το λουκ και στο στιλ ταιριάζει με αυτό της Ιζι αλλά δεν ξέρω για τις υποκριτικές της ικανότητες. Ελπίζω να είναι καλή και να ζωντανέψει σωστά την Heartbreaker Ιζαμπέλ μας. Όσο για τον Σάιμον τώρα... Έρχεται από τον ηθοποιό "Alberto". (Συγνώμη αλλά επίθετο δεν ξέρω.) Η εμφάνιση του δεν μου αρέσει. Όταν διάβαζα τα βιβλία είχα δημιουργήσει την εικόνα του ηθοποιού της ταινίας στο μυαλό μου. Και όταν τον είδα στην Μεγάλη Οθόνη ενθουσιάστηκα απίστευτα γιατί ήταν σαν όνειρο που βγήκε αληθινό. Τον έπαιξε τέλεια. Ήταν ο τέλειος Σάιμον. Αυτός εδώ δεν έχω ιδέα πως θα τον παίξει. Για να τον επέλεξαν κάτι θα ήξεραν. Άρα τους έχω εμπιστοσύνη. Και για το καλό τους εύχομαι να μην με απογοητεύσουν. Ούτε εμένα αλλά ούτε εσάς.

Alberto

  Ώρα να πάμε στην πρωταγωνίστρια. Ντουμντουμ... (Ηχητικά εφέ!!!) Και η Κλέρι μας θα είναι η ... Katherine McNamara!!! Γιεπ καλά ακούσατε. Θα την παίξει η Κάθριν. Η οποία θα παίξει και στην ταινία "The Maze Runner: Scorch Trials". Πληροφορίες εδώ.) Η Κάθριν είναι μια πολύ καλή ηθοποιός που εμείς τα παιδιά την έχουμε δει να προοδεύει και να μεγαλώνει.


  Λόγοι που θα αιτιολογούν γιατί θα είναι καλή για τον ρόλο της Κλέρι??? Ας αρχίσουμε... Κατά πρώτων, είναι φυσική κοκκινομάλλα. Μπορεί για τον ρόλο της στην ταινία "Καμένη Γη", που θα παίξει την Σόνια, να έβαψε ξανθά τα μαλλιά της αλλά θα τα ξεβάψει για τον νέο της ρόλο. Επίσης, είναι μόλις 19. Άρα θα μπορέσει ότι και να γίνει να παίξει την 18άχρονη. Ακόμα, γενικά ταιριάζει πολύ με τις περιγραφές του βιβλίου. Και ας το παραδεχτούμε. Ποτέ δεν θα υπάρξει η ΤΈΛΕΙΑ εξωτερικά Κλέρι. Αλλά χαίρομαι που μοιάζει. Τέλος, είναι πολύ ταλαντούχα. Μέχρι στιγμής την έχω δει μόνο σε ρόλους που έπαιζε την beach αλλά πρέπει να παραδεχτώ πως ήταν πάρα πολύ καλή.


  Εσάς πως σας φαίνονται??? Ανυπομονώ για τα σχόλια σας. Ααα και ο Alberto είναι cancer survivors. Αυτό λέει κάτι για αυτόν. Ότι δηλαδή είναι δυνατός και πολεμιστής. Θέλω να δω αν θα εντυπωθεί και αυτή η πλευρά του στο γυαλί.

  Υ.Γ. Αν θέλετε να θυμηθείτε ποιός είναι ο Jace πατήστε στην αποκάτω φωτογραφία...


Σχόλια

  1. η ιζι ειναι φοβερη !!!! οσο για την κλερ δεν ξερω μου αρεσε η πρωταγωνιστια της ταινιας αλλα δεν θα της συγκρινο γιατι δεν την ξερω την κοπελα δεν εχω δει καμια ταινια της θα περιμενω να την δω να παιζει και θα αποφασισω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eggrinv clarz shxainvmai simon kai h iyampel kati leei. elpiyozme panta gia tokalztero.elpiyv h ABC FAMILY na kanei kalh dozleia a´giati pragmatika LATREZVVVVVVVVV TOSOPOLZ AZTA TA BIBLIA
    -fangirl

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Fangirl,
      Και εγώ λατρεύω τα βιβλία και εύχομαι το ABC να κάνει ότι καλύτερο μπορεί. <3

      Διαγραφή
  3. Δεν ξέρω κανέναν πως είναι οι υποκριτικές του ικανότητες(Δεν τους έχω δει πουθενά να παίζουν!) αλλά εξωτερικά οι επιλογές για την Izzy και την Clary είναι πολύ καλές πιστεύω. Όσο για τον Alberto δυστυχώς και για μένα ο ιδανικός Simon ήταν ο Robert Sheehan. Η εικόνα του ήταν ακριβώς ότι είχα στο μυαλό μου όταν διάβαζα τα βιβλία. Αλλά είδα στο Twitter κάτι εικόνες του ηθοποιού με γυαλάκια και κτ βίντεο και δεν ήταν κακός.... Τώρα ανυπομονώ να δω τον ποιος θα κάνει τον Magnus!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Clary μου αρέσει. Την έχω δει να παίζει. Η Ιζαμπέλ ειναι αρκετά καλή! Ο Σάιμον δεν μου αρέσει καθόλου προτιμούσα τον τύπο από την ταινία. Επίσης θα στενοχωρηθω αν αλλάξουν τον Βαλενταιν (μην με πείτε παράξενη, χά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ακριβώς!!! ;) Χαίρομαι που συμφωνούμε. Και ανακοινώθηκε ο Βαλενταιν. Αν βλέπεις Reign θα γνωρίζεις τον βασιλιά. Αυτός θα τον παίξει. Θεωρώ πως είναι αρκετά καλός για τον ρόλο. ;)

      Διαγραφή
  5. Η αλήθεια είναι οτι δεν ξέρω την σειρά. Οπότε δεν ξέρω ποιον λες :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Δεν πειράζει. Η ανάρτηση που θα δεις ποιος είναι θα έρθει σύντομα. <3

      Διαγραφή
  6. Ο Simon της ταινίας ήταν απλώς ο Simon του βιβλίου και ήταν υπέροχος. Δεν μου αρέσει καθόλου ο ηθοποιός που διάλεξαν για τη σειρά. Η Jemima West μου άρεσε επίσης πολύ ως Isabelle και ελπίζω να μου δημιουργήσει και αυτή η ηθοποιός ανάλογα συναισθήματα. Και επίσης να έχει και καλή χημεία με τον Alberto, γιατί λατρεύω sizzy! H Lily Collins ήταν επίσης καλή ως Clary και δεν έχω δει ταινίες της Katherine McNamara για να μπορώ να έχω άποψη για το υποκριτικό ταλέντο της. Γενικώς μου άρεσε πολύ το cast της ταινίας και θα προτιμούσα να είχαν βγει και τα υπόλοιπα βιβλία σε ταινίες με τους ίδιους ηθοποιούς. Παρόλα αυτά, θέλω πάρα πολύ να δω τη σειρά και ελπίζω να μην αλλάξουν πολλά πράγματα από τα βιβλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Amy Somers,
      Ο ηθοποιός της ταινίας ήταν καταπληκτικός και ούτε σε εμένα άρεσε ο νέος αλλά ας του δώσουμε μια ευκαιρία. Και εγώ ελπίζω να υπάρχει καλή χημεία αλλιώς θα ξεσηκωθεί κόσμος και κοσμάκης. Η Kathrine και η Lily είναι φοβερές σε αυτό που κάνουν. Θα μπορέσω να τις συγκρίνω για τον ρόλο μόνο όταν η σειρά ξεκινήσει. Ανυπομονώ και εγώ πάρα πολύ για την σειρά παρόλο που έχω τις ανήσυχες μου. :)

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις