Φτάσαμε τις 60.000 προβολές!!!


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!


  Σήμερα ήταν μια φοβερή μέρα. Μια μέρα ιστορική για το blog μας. Μέσα σε μια νύχτα κάναμε 700 προβολές. Τώρα που μιλάμε έχουμε κάνει 60.587!!! ΤΑ ΚΑΤΕΦΈΡΑΜΕ!!! Φτάσαμε τις 60.00 προβολές.



  Η προσωπική μου χώρα της φαντασίας, "Η φαντασία είναι το παν", έφτασε σε ένα σημείο που ποτέ δεν περίμενα. Πριν ένα χρόνο και δυο μήνες δημιουργήθηκε το blog μας και μέσα σε αυτό το τόσο σύντομο χρονικό διάστημα κάναμε τεράστια βήματα. Βήματα που ποτέ δεν περίμενα να γίνουν. Μέσα σε αυτά είναι και τα 20.017 σχόλια που έχουν γραφτεί έως τώρα.


  Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την συνεισφορά σας. Για την υποστήριξη σας. Ευχαριστώ για κάθε φορά που με εμπιστευτήκατε, που δώσατε βάση στην γνώμη μου και που μπήκατε σε αυτό το blog. Και να θυμάστε, αυτό το blog έχει επιτυχία χάρις εσάς. Δεν θα μπορούσα να καταφέρω τίποτα χωρίς εσάς. Πάμε τώρα ενωμένοι σαν μια γροθιά για τις 70.000 χιλιάδες???


  Ξέρω πως μπορούμε να καταφέρουμε και αυτό το νούμερο. Και μάλιστα πολύ σύντομα. Μας έχω εμπιστυσύνη. Μέχρι τότε... Ας πετάμε πάντα με τα φτερά της φαντασίας. Σε κόσμους και τρόπους πέρα από κάθε λογική. Στην προσωπική μας Χώρα του Ποτέ.


Σχόλια

  1. Απαντήσεις
    1. Αγαπητή ΜΑΡΙΑ ΔΕΛΛΑΤΟΛΑ,
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    2. Τέλεια!!!!!!!<3<3<3<3<3<3 εγω ειμαι φαν του μπλογκ σου και ευχαριστιεμε την καθε αναρτηση...!!!!!παρακολουθω καθε μερα αν έχεις κανει νεα αναρτηση γτ τις λατρευω και διαβαζω με ανυπομωνησια την καθε λεξη!!!!!ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ειναι οτι θα ζητουσα απο ενα μπλογκ......ευχαριστουμε παρα παρα πολυ για το χρονο που μας εγραφες...μας απαντουσες τα σχολια...και που ακομη και στις ποιο δυσκολες περιοδους εκανες ΤΕΛΕΙΕΣ αναρτησεις οσο λιγο χρονο και αν ειχες!!!!εγω προσωπικα θελω να φτασει το μπλογκ σε οσο περισσοτερους αναγνωστες γινεται γτ το αξιζει με τα χιλια!!!!!να φανταστεις μεχρι περσυ δεν ειχα βρει ουτε ενα καλο βιβλιο....!!!αλλα με εσενα αγορασα πανω απο 20 σειρες βιβλιων και συνολικα 98 βιβλια!!!!και εχω και αλλα 28 για να αγορασω!!!σε λατρευω εισαι η πιο αφωσιομενη blogger που εχω δει και το blog σου ειναι ΑΠΕΡΗΓΡΑΠΤΟ!!!!ευχαριστουμε...<3<3<3<3<3

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Αυτά είναι τα υπέροχα και γλυκά λόγια μου έχει πει κανείς. Είναι πολύ τιμητικά όλα όσα είπες. Χαίρομαι που σε βοήθησα τόσο και που νιώθεις έτσι για εμένα και για το blog μου. Ελπίζω πάντα σας βοηθώ και να σας κάνω τόσο χαρούμενους. <3

      Διαγραφή
    4. ευχαριστω...και μην ανυσηχεις..!!μας κανεις ολους πολυ χαρουμενους!!!<3<3

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Τίποτα. <3 Και αυτό είναι το μόνο που θέλω. ;)

      Διαγραφή
  2. Μπραβο συγχαρητηρια!!!! Συνεχισε την καλη δουλεια, το μπλογκ σου ειναι πολυ διασκεδαστικο και ενθουσιωδες :) Και μετα τις εξετασεις σου (καλη επιτυχια παρεπιπτοντως)
    τι λες να μας ανταμειψεις με ενα bookshelf tour? παρακαλω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ευχαριστώ πολύ. <3 Και σας έχω τάξει το bookshelf tour. ;) Σκεπτόμουν να σας το κάνω την επόμενη μέρα αφού τα σχολεία θα έχουν κλείσει. <3

      Διαγραφή
  3. Συγχαρητήρια!!!!! Το αξίζεις <3 Πάντα τέτοια νέα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Eleni ouz,
      Ευχαριστωωωωωωώ!!! <3 Ευχαριστώ τόσο πολύ!!! <3 <3 <3

      Διαγραφή
  4. Συγχαρητήρια!!!!! Kαι εγω ειμαι φαν του μπλογκ σου και σε ευχαριστούμε για την καθε αναρτηση...!!!!! Και εγω μπαινω καθε μερα για να δω αν έχεις κανει νεα αναρτηση!!!!!!!!
    ......ευχαριστουμε παρα παρα πολυ για το χρονο που μας αφιέρωσες...μας απαντουσες τα σχολια...έκανεσΦΟΒΕΡΕΣ αναρτησεισ ακομα και οταν εδινεσ εξετασεισ!!!!!!
    Σου ευχομαι απο τα βαθη τησ ψυψης μου καλή επιτυχια στις εξετασεις και καλα αποτελεσματα σε όποιες εχεισ δωσει ήδη!!!!!!!( θα χαρω πολύ να μαθω οτι τισ περασες ολες)
    Τελος σου ευχομαι καλη επιτυχία γενικα στη ζωή σου,να καταφερεις να πετύχεις οτι επιθυμείς, και οτι καλο φανταζεσαι να βγει αληθινο.........γιατι πανω απο ολα.............η φαντασια ειναι το παν!!!!!!!!!!!!<3
    Καλή συνέχεια,
    Κωνσταντίνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Κωνσταντίνα,
      Ευχαριστώ τόσο πολύ!!! <3 Για όλα όσα είπες. Τα εκτιμώ πραγματικά!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις