Η Μάχη του Χόγκουαρτς... Σαν εχτές, 2 Μαΐου


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!


  Χτες ήταν μια ιστορική μέρα για όσους έχουν αγαπήσει με όλην τους την ψυχή τα βιβλία "Χάρι Πότερ". Μια μέρα που μας σημάδεψε, που μας έκανε να κλάψουμε και να συνεχίσουμε να κλαίμε. Στις 2 Μαΐου του 1998 έγινε ένα από τα ποιο θλιβερά γεγονότα. Χτες ήταν η μέρα που έγινε η μία και μοναδική "Μάχη του Χόγκουαρτς". Και ήρθε η ώρα να κλάψουμε μαζί για αυτό για άλλη μια φορά. 



  Κανονικά έπρεπε να κάνω αυτήν την ανάρτηση χτες. Και λυπάμαι απίστευτα που δεν το έκανα. Γιατί μιλάμε για τα Χάρι Πότερ. Και μάλιστα για την Μάχη του Χόγκουαρτς. Την μάχη που ακόμα και στην ιδέα της ακόμα βουρκώνω, δηλαδή φανταστείτε πως είμαι όταν το διαβάζω!!! Όχι καλύτερα μην φανταστείτε.



  Χτες λοιπόν πριν πέσω για ύπνο είπα να ξαναδιαβάσω. Για να γίνω ξανά ένα με αυτήν την ιστορία. Να ξανά νιώσω τον πόνο και την απώλεια. Και έτσι βρέθηκα να κλαίω για τους ήρωες που αγάπησα όσο τίποτα στον κόσμο για άλλη μια φορά. Για άλλη μια φορά αυτές οι μοναδικές σελίδες βράχηκαν με τα δάκρυα μου. Και είμαι σίγουρη πως χτες δεν ήταν η τελευταία.




  Όπως και να έχει, αυτή η ανάρτηση είναι για αυτήν την επική μάχη. Για εκείνην την ημέρα που μάθαμε τι σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη, αληθινή δύναμη, πραγματική απώλεια και ηρωισμός χωρίς τέλος. Αυτό γιορτάζουμε και αυτό θα υμνούμε μέχρι όλοι οι Potterheaders γεράσουν και η επόμενη γενιά "κολλήσει" και αυτή με αυτά τα μοναδικά βιβλία.



  Για να θυμηθούμε λοιπόν περισσότερο την απόλυτη ιστορία που θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας, πατήστε στις παρακάτω φωτογραφίες και δείτε που θα οδηγηθείτε...






  Ελπίζω να σας θύμισα όσο ποιο ευχάριστα γίνεται αυτό το γεγονός που έδωσε το αξέχαστο the end στην αγαπημένη μας σειρά. Στα σχόλια μπορείτε ν γράψετε και τα δικά σας συναισθήματα και σκέψεις.


  Πρώτα όμως ορίστε το τραγούδι που συνόδευε την καταπληκτική Μάχη του Χόγκουαρτς στην ταινία "Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου part 2".


Σχόλια

  1. Χρυσα να σε ρωτησω κατι?? Δεν εχω ασχοληθει καθολου με τον χαρυ ποτερ ουτε ταινια εχω δει ουτε βιβλιο εχω διαβασει. Δεν έτυχε ποτε.... Επισης ουτε με τους αγωνες πεινας εχω δει ταινια ή βιβλιο. Θελω ομως πολυ. Εσυ τι θα μου προτεινες να διαβασω πρωτα τα βιβλια ή να δω πρωτα τις ταινιες τους??

    Υ.Γ. Το Game of thrones ειναι ωραιο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Λογικό. :) Θα σου πρότεινα να διαβάσεις πρώτα τα βιβλία και στα Χάρι Πότερ και στους Αγώνες Πείνας. Οι ταινίες είναι φοβερές αλλά τα βιβλία είναι καταπληκτικά και επικά. Τέλος, ναι. Το Games of Thrones είναι μια καταπληκτική σειρά, κατά την γνώμη μου, και καλά βιβλία. <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις