"Κάτω Από Τον Ξένο Ουρανό" (Βιβλίο 1ο από 3α) της Ρόσι Βερόνικα Μόλις Κυκλοφόρησε Στα Ελληνικά...




Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Εκατομμύρια τρόποι να πεθάνεις.
Ένας τρόπος να ζήσεις.
Η Άρια κατάφερε να σηκωθεί στα γόνατα, τρίζοντας τα δόντια για να αντέξει τη διαπεραστική στριγκλιά που τρυπούσε τα αφτιά της.
Δεν μπορούσε να δει. Σκούπισε τα μάτια της για να διώξει τη θολούρα και, με πόδια που έτρεμαν, κατόρθωσε να σταθεί όρθια.
Και τότε, κόντρα στην εκτυφλωτική λάμψη, είδε έναν ξένο να μπαίνει στο ξέφωτο.
Σε έναν κόσμο γεμάτο κινδύνους μια απίθανη συμμαχία
συναρπαστική περιπέτεια και αλησμόνητο ρομάντζο.
Εξόριστη από την πατρίδα της, την περιτειχισμένη πόλη της Ρέμβης, η Άρια ξέρει ότι οι ελπίδες της να επιβιώσει στον εξωτερικό έρημο τόπο –γνωστό ως Εργαστήρι του Θανάτου– είναι μηδαμινές.
Αν δεν πέσει στα χέρια των κανίβαλων, θα την αφανίσουν οι βίαιες ενεργειακές θύελλες. Έχει μάθει από μικρή ότι ακόμα και ο αέρας που αναπνέει εκεί μπορεί να τη σκοτώσει. Και τότε η Άρια γνωρίζει έναν Έκθετο, που ακούει στο όνομα Πέρι. Είναι πρωτόγονος –ένας Άγριος–, αλλά και η μόνη ελπίδα της να παραμείνει ζωντανή.
Ο Πέρι, που κυνηγά για τη φυλή του σ’ ένα ανελέητο τοπίο, θεωρεί την Άρια υπερβολικά προστατευμένη και εύθραυστη, ότι θα περίμενε δηλαδή κανείς για μια Έγκλειστη. Ωστόσο, χρειάζεται και ο ίδιος τη βοήθειά της, αφού μόνο αυτή κρατάει το κλειδί για τη λύτρωσή του. Διαφορετικοί από κάθε άποψη, η Άρια και ο Πέρι αναγκάζονται να αποδεχτούν ο ένας τον άλλο προκειμένου να επιζήσουν.

Η απίθανη συμμαχία τους σφυρηλατεί ένα δεσμό που θα καθορίσει τη μοίρα όλων όσοι ζουν κάτω από τον ξένο ουρανό. 

ΚΑΛΌ ΔΙΆΒΑΣΜΑ!!!

Σχόλια

  1. Αυτό το βιβλίο είναι το πρώτο στη λίστα μου που θέλω να αποκτήσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή ΕΥΗ Τ.,
      Είναι ωραίο. Το διάβασα πριν λίγες μέρες. Το είχε η βιβλιοθήκη του σχολείου μου. Η αλήθεια είναι πως περίμενα κάτι παραπάνω από αυτό το βιβλίο Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως ήταν αρκετά καλό. Απλά το θεωρούσα λιγάκι μέτριο...

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις