Η ταινία "The Huntsman: Winter's War" απέκτησε τα πρώτα της promos, trailers και posters


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!



  Tο sequel που περιμέναμε με τόση ανυπομονησία όλοι, επιτέλους έφτασε. Ή μάλλον, τα πρώτα του promo, trailer και posters. Η ταινία "The Huntsman: Winter's War", η οποία είναι η πολυπόθητη συνέχεια του "Snow White and the Huntsman - Η Χιονάτη και ο Κυνηγός" που βγήκε το 2012, έρχεται στις 22 Απριλίου του 2016 για να μας συναρπάσει. Τα πράγματα αυτήν την φορά όμως θα είναι λίγο διαφορετικά. Έως το πάρα πολύ. Θα καταλάβετε το γιατί στην συνέχεια.


 
 

  Το πρώτο promo απλά μας γέννησε την ανάγκη για περισσότερο. Ήταν τόσο μικρό και τόσο λίγο αλλά μας έδινε πολύ όμορφα και ωραία στοιχεία για την ταινία που έρχεται. Με μια πρώτη ματιά, νομίζω πως όλο το καινούργιο plot είναι εντυπωσιακό και πολύ ποιο ενδιαφέρον ακόμα και από την πρώτη παραγωγή. Παρόλα αυτά, δεν καταλαβαίνω πως θα καταφέρουν να συνεχίσουν την ιστορία χωρίς την πρωταγωνίστρια του παραμυθιού, που δεν είναι άλλη από την "Snow White - Χιονάτη" που την έπαιζε η Kristen Stewart. Ελπίζω να βρουν κάτι έξυπνο για να δικαιολογήσουν αυτήν την απουσία.



  Όσο για το κανονικό trailer, το λάτρεψα. Ήμουν σίγουρη πως η "Freya", που στην ιστορία θα είναι η "Ice Queen - Η Βασίλισσα του Χιονιού" την οποία παίζει η Emily Blunt, θα είναι αδελφή της "Ravenna", δηλαδή της "Evil Queen - Κακιάς Βασίλισσας" που μας την παρουσιάζει η Charlize Theron, αλλά ήταν τελείως διαφορετικό όντως να το βλέπεις. Αυτές οι δύο είναι σαν δυο όψεις ενός κοινού νομίσματος. Είναι και δυο όμορφες, λαμπερές, μαγικές και πάρα πολύ επικίνδυνες. Αν παρατηρήσετε, η μια είναι περιτριγυρισμένη από χρυσό και η άλλη από ασήμι. Δεν είναι τυχαίο που έχουν κάποια σύνδεση.



  Επίσης, είμαι η μόνη που νομίζει πως το ντύσιμο της "Ice Queen" θυμίζει απίστευτα την "Elsa" από το "Frozen"; Είναι βέβαια ποιο απειλητικό και "badass - πολεμικό" αλλά πιστεύω πως έχουν κρατήσει την αρχική ιδέα. Ακόμα, ο "Huntsman Κυνηγός" μας, τον οποίο υποδύεται ο Chris Hemsworth, φαίνεται πολύ ανανεωμένος σε αυτήν την ταινία. Γεμάτος ζωή και ελπίδα. Μάλλον το ότι έφυγε την τελευταία φορά του έκανε καλό. Τέλος, έχω μια απορία που θεωρώ πως δεν είμαι η μόνη που την σκέπτεται και αυτή δεν είναι άλλη από το που είναι ο William. Είναι γνωστό πως ο ηθοποιός Sam Claflin επιστρέφει σε αυτόν τον ρόλο αλλά με φοβίζει λίγο το ότι δεν φαίνεται σε καμία σκηνή και που δεν είναι σε κανένα poster. Ατό βέβαια μπορεί να σημαίνει πως θα τον δούμε μονάχα μέσω flashbacks. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει.







  Και αυτά ήταν τα posters της ταινίας. Όλα τους πανέμορφα ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζουν τον καθένα από τους χαρακτήρες στο φυσικό τους στοιχείο. Βέβαια, δεν μπορώ να μην σχολιάσω ότι πίσω από την "Ice Queen" υπάρχει ένα κάστρο που για άλλη μια φορά θυμίζει απίστευτα την animation ταινία "Frozen". Ελπίζω να σας άρεσαν όλα όσα σας παρουσίασα σήμερα και εύχομαι ανυπομονείτε εξίσου με εμένα για αυτό το νέο project. Δεν μπορώ να περιμένω όλα σας τα σχόλια και τις απόψεις. Και για να ξέρετε, έρχεται βίντεο reaction για όσα σας είπα τώρα πολύ σύντομα. Καλό σας βράδυ και ΚΑΛΈΣ ΠΡΟΒΟΛΈΣ.



Μην ξεχάσετε να υποστηρίξετε την ιστοσελίδα μας
στο Facebook και στο YouTube.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις