Βγήκε το πρώτο teaser trailer της σειράς "Jessica Jones"


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!



  Έπειτα από αρκετό καιρό που έχω να αναρτήσω, κάτι για το οποίο λυπάμαι πραγματικά, σήμερα γυρίζω με μερικά συναρπαστικά νέα. Όπως ότι βγήκε το πρώτο επίσημο teaser trailer για την σειρά που όλοι οι μεγάλοι λάτρεις της "MARVEL" περιμένουμε. Η οποία δεν είναι άλλη παρά η σειρά  "Jessica Jones". Σε αυτήν την ανάρτηση όχι μόνο συζητάμε για το teaser trailer αλλά μιλάμε για την ιστορία της και τις δυνατότητες της σειράς.


 

  Έπειτα την τεράστια επιτυχία που είχε η σειρά "Daredevil, δημιούργημα της συνεργασίας της "Netflix" και της "MARVEL", μας έρχεται η "Jessica Jones" για να μας καταπλήξει. Οι fans κάνουν σαν τρελοί από την μέρα που μαθεύτηκε, κάτι απόλυτα δικαιολογημένο μιας και είμαι και εγώ μια από αυτούς, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να ανταμειφθούμε. Πάμε τώρα να δούμε το teaser trailer.



  Μπορεί να νομίζουμε πως δεν βλέπουμε πολλά με αυτό που μας έδωσαν αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Θα το καταλάβετε μόλις την γνωρίσετε λίγο καλύτερα την ηρωίδα. Κατά πρώτον, ποια είναι η "Jessica Jones"; Η "Jessica Jones" είναι μια super power heroe από τον κόσμο της "MARVEL", η οποία δουλεύει σαν ντετέκτιβ. Σαν έφηβη πήγαινε στο ίδιο Λύκειο με τον "Spider - Man", δηλαδή τον "Peter Parker", και ήταν μια από τους λίγους που ήξεραν την πραγματική του ταυτότητα. Θα αναρωτιέστε μάλιστα ποιες είναι οι σούπερ δυνάμεις της. Φανταστείτε τον "Thor" σε γυναικεία μορφή και η απάντηση σας δόθηκε.


 

  Η "Jessica Jones" έχει σούπερ δύναμη και  μπορεί να πετάει αλλά όταν πρωτοπροσπάθησε να γίνει super ηρωίδα, τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ καλά. Ένας κακός με το όνομα "The Purple Man", ο οποίος έχει ψυχικές δυνάμεις με τις οποίες μπορεί να επιβάλει την θέληση του στους άλλους, την χρησιμοποιούσε για χρόνια ολόκληρα μέχρι να καταφέρει η Jessica να αποδράσει από τα δεσμά του μυαλού του. Στην σειρά υποθέτω πως θα προσπαθήσει να την ξανά δαμάσει, μιας και όταν έχεις κάποιον εξίσου δυνατό με τον "Thor" υπό τον έλεγχο σου μπορείς να κάνεις μεγάλη ζημιά.



  Στο μέλλον, βάση στα κόμικ, η "Jessica Jones" ερωτεύεται και παντρεύεται τον "Luke Cage", για τον οποίο έρχεται μια σειρά το 2016, και το παιδί τους μπορεί να πετάει, να έχει δύο φορές ποιο super δύναμη και να έχει αδιαπέραστο δέρμα. Επίσης, το παιδί τους "αντικαταστεί" τον Captain όταν πεθαίνει και γίνεται ο νέος "Captain America". Για να κλείνουμε με την ιστορία της πολλά από όσα θα δούμε στην σειρά επηρεάζουν την ταινία "Captain America: Civil War", η οποία έρχεται το 2016.



  Βάση σε όσα προανέφερα μπορούμε να καταλάβουμε λίγο καλύτερα το teaser trailer που μας δόθηκε. Πρώτα από όλα, ο δρόμος που μας δίνουν δεν είναι τυχαίος, μιας και εκεί δούλευε η Jessica. Έπειτα το εργαστήριο που βλέπουμε να διαλύεται είναι το μέρος που η ηρωίδα μας δημιουργήθηκε. Ύστερα, βλέπουμε κάτι πορτοκαλί να διασπάται. Προσωπικά, μου μοιάζει με αλκοόλ, το οποίο πάλι μας οδηγεί πίσω στην ηρωίδα μας. Τέλος, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να εξηγήσω το μοβ που επικρατεί. Η θολούρα στις σκηνές και το ότι όλα είναι περιτριγυρισμένα από μοβ οδηγούν στον "Purple Man". Μας δείχνει το πόσο έχει επηρεάσει αυτός ο κακός την ζωή της.



  Ελπίζω να άρεσε και σε εσάς αυτό το τόσο μικρό αλλά ενδιαφέρον και έξυπνο teaser trailer. Να θυμάστε, έρχονται πολλά ακόμα trailers και αυτήν την φορά με ηθοποιούς και η πρώτη προβολή της σειράς θα γίνει στις 20 Νοεμβρίου του 2015. Δεν μπορώ να περιμένω να δω τους ήρωες μας με σάρκα και οστά. Ανυπομονώ για τα σχόλια και τις απόψεις σας.


Το τρομερό τραγούδι του trailer:


Σχόλια

  1. δεν την ξερω την ηρωιδα αλλα σιγουρα θα δω την σειρα ετσι καμενη που ειμαι με την σειρες :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδη αυτη η σειρα υπαρχει και σε κομικ και αν ναι πως λεγεται??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Η σειρά των κόμικ είναι ομότιτλη. Δηλαδή λέγεται "Jessica Jones". <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις