Βγήκε το πρώτο teaser trailer της ταινίας "Allegiant"


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!


  Ύστερα από τα καταπληκτικά τρία βιβλία  που μας χάρισε η μοναδική Veronica Roth, την "Τριλογία της Απόκλισης", και τις δυο όμορφες παραγωγές των δυο πρώτων ταινιών, έρχεται η συγκλονιστική συνέχεια. Η τρίτη ταινία, με τίτλο "Allegiant - Αφοσίωση", μπορεί να προβληθεί στις 19 Μαρτίου του 2016 αλλά το πρώτο teaser trailer μόλις έφτασε. Πάμε να το δούμε;



  Τι να πω για αυτό που μόλις παρακολουθήσαμε; Ότι μου θύμισε και τις δυο πρώτες ταινίες; Ότι ήταν σαν να τις ξανά είδα σε στιλ flashback;  Το teaser trailer του "Allegniat" το έχουν φτιάξει και τα έχουν συνδυάσει όλα τόσο όμορφα και έξυπνα που φαίνεται η σταδιακή εξέλιξη εξέλιξη της ιστορίας. Υπάρχει μια αρμονία, μια ισορροπία. Από τις λίγες νέες σκηνές που είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε, καταλαβαίνουμε πως έχουμε πως θα μείνουμε άναυδοι από τις νέες περιπέτειες των ηρώων μας σε αυτήν κινηματογραφική παραγωγή.


  Τέλος, πρέπει να ξέρετε πως η τέταρτη ταινία, που έρχεται στις 19 Μαρτίου του 2017, δεν θα λέγεται "Allegiant part 2". Θα λέγεται "Ascendant". Αποφασίστηκε αυτή η αλλαγή γιατί είπαν πως θα αλλάξουν πολλά πράγματα σε αυτήν την ταινία. Δεν ξέρω αν αναφέρονται και για τέλος. Πως σας φάνηκαν αυτές οι νέες πληροφορίες; Ανυπομονώ για τα σχόλια σας.


Σχόλια

  1. Τέλειαααα!!! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ χάρηκα που μάκρυναν τα μαλλιά της Τris!!!
    Και...ευτυχώς θα αλλάξουν το τέλος...δεν θα άντεχα άλλα δράματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Efthymia Liagka,
      Χαχα... Το κατάλαβα ότι χάρηκες πολύ με αυτό το γεγονός. :) Αλλά δεν είπα ότι άλλαξαν το τέλος τέλος.

      Διαγραφή
  2. το τρειλερ ηταν θε'ι'κο !!!!!!!! δεν μπορω να περιμενω μεχρι να βγει η ταινια :'(
    οσο οτι το χωρησαν σε δυο ταινιες πολυ μου την εσπασε :/ αλλα ελπιζω να κανουν καμια βλακεια και να χαλασουν το τελος οσο και να θελω να μην πεθανει κανενας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Eliza Callen,
      Συγνώμη αλλά πλέον σχεδόν όλα χωρίζονται στα δύο. Μοναδική εξαίρεση το μελλοντικό "Death Cure". Ότι θα πεθάνει κοσμάκης θα πεθάνει αλλά ελπίζω να το γυρίσουν σε ηρωικό και επικό στιλ. :)

      Διαγραφή
  3. και εγω ανυπομονω ευτυχως μακρυναν λιγο τα μαλλια τη ςτρις...............
    ευχαριστουμε χρυσα που μας ενημερωνεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Κανένα πρόβλημα, χαίρομαι που χαρήκατε τόσο όλοι σας. <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις