Έχουμε στα χέρια μας το πρώτο promo για την season 3 της σειράς "Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D."


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!



  Μετά από το επικό τέλος της δεύτερης σεζόν της σειράς "Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.", ο κόσμος των οπαδών της σειράς και γενικότερα της Marvel είχε έρθει άνω κάτω. Όλα άλλαξαν σε μόλις λίγες στιγμές και εμείς απλά στεκόμασταν εκεί άφωνοι άφωνοι και παρακολουθούσαμε. Μόλις καταλάβαμε το τι γίνονταν, αρχίσαμε να ανυπομονούμε για την τρίτη πολυπόθητη σεζόν.



  Αυτό ήταν το πρώτο μας promo. Και ήταν απίστευτο. Τι να πρωτοσυζητήσει κανείς για αυτό; Ας αρχίσουμε με το γεγονός ότι η Cloe Bennet, η ηθοποιός που παίζει την Skye, έκοψε τα μαλλιά της. Το έκανε αυτό γιατί αρχίζει πλέον να μοιάζει περισσότερο στον ρόλο της εξωτερικά αλλά και εσωτερικά. Επίσης, στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε να οργανώνεται μια νέα ομάδα με τίτλο "Secret Warriors". Στο promο είδα στοιχεία αυτής της νέας ομάδας, στην προσπάθεια τους να κάνουν την διαφορά.



  Το promo μου δημιούργησε την πείνα για περισσότερη περιπέτεια με τους αγαπημένου μου ήρωες. Σε εσάς; Ανυπομονώ να διαβάσω τις απόψεις για αυτό που είδαμε και τις ιδέες σας για αυτό που μας περιμένει.

Σχόλια

  1. πολυ σκοτεινο το προμο !!!! θελω πολυ να το δω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Eliza Callen,
      Ναι, αυτό το σκοτάδι φαίνεται τόσο ενδιαφέρον!!! Χαίρομαι που ανυπομονούμε μαζί. <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις