Το βιβλίο "Me and Earl and the Dying Girl" έρχεται στην μεγάλη οθόνη...


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!


  Άλλο ένα βιβλίο που έχει αγαπηθεί από όλον τον κόσμο έρχεται στην μεγάλη οθόνη για να γίνει ένα με την  μαγεία του κινηματογράφου. Αυτήν την φορά το βιβλίο λέγεται "Me and Earl and the Dying Girl", πιασάρικος και ιδιαίτερος τίτλος και από μόνος του, και είναι από τα βιβλία που θέλω πάρα πολύ να διαβάσω επειδή έχω ακούσει τα καλύτερα. Πάμε να δούμε το trailer της ταινίας;



  Από όσα είδαμε, η ταινία και το βιβλίο "Me and Earl and the Dying Girl" είναι το νέο "The Fault in Our Stars". Πιστεύω πως η ταινία θα μας αγγίξει και πως το βιβλίο θα μας κατακλείσει από συναισθήματα. Είναι από αυτά τα standalone που κάνουν την διαφορά. Γιατί μπορεί να φαίνονται απλά και λιτά ως παραγωγή και ως ιδέα αλλά έχουν ταυτόχρονα και αυτήν την ρεαλιστικότητα που βλέπουμε καθημερινά και που μας κάνει να δακρύσουμε.


film animated GIF

  Η ταινία βγήκε, από όσο γνωρίζω, στις 12 Ιουλίου στην Αμερική αλλά δυστυχώς δεν ξέρω πότε θα έρθει στην Ελλάδα. Δυστυχώς μάλλον θα αργήσει να έρθει στις ελληνικές αίθουσες. Παρόλα αυτά, ελπίζω σύντομα να έρθει η ώρα της πρώτης προβολής γιατί είναι από τις ταινίες που εύχομαι πραγματικά να αξίζουν. Ακόμα, επειδή παίζουν καταπληκτικοί ηθοποιοί, όπως η Olivia Cooke και ο Thomas Mann, είδη η ταινία έχει γίνει αρκετά δημοφιλείς στο εξωτερικό και έχει λατρευτεί ιδιαίτερα.



Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Greg Gaines is the last master of high school espionage, able to disappear at will into any social environment. He has only one friend, Earl, and together they spend their time making movies, their own incomprehensible versions of Coppola and Herzog cult classics.

Until Greg’s mother forces him to rekindle his childhood friendship with Rachel.

Rachel has been diagnosed with leukemia—-cue extreme adolescent awkwardness—-but a parental mandate has been issued and must be obeyed. When Rachel stops treatment, Greg and Earl decide the thing to do is to make a film for her, which turns into the Worst Film Ever Made and becomes a turning point in each of their lives.

And all at once Greg must abandon invisibility and stand in the spotlight.


  Εσείς τι λέτε για όλα αυτά; Σας φάνηκε το βιβλίο ή ταινία καθόλου ενδιαφέρον; Ελπίζω όσα ανέφερα να σας κέντρισαν το ενδιαφέρον έτσι ώστε να μοιραστώ και με άλλους τον ενθουσιασμό μου. Άρα μέχρι την επόμενη ανάρτηση μου, σας εύχομαι καλές προβολές και μακάρι πάντα να διαλέγουμε να βλέπουμε ωραίες ταινίες που να αξίζουν.


Σχόλια

  1. Υπαρχει καμια περιπτωση να μεταφραστει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Αγαπητή ΜΑΡΙΑ ΔΕΛΛΑΤΟΛΑ,
      Χαίρομαι πολύ που σου κέντρισαν το ενδιαφέρον. <3

      Διαγραφή
  3. ωραια φαινετα ελπιζω να ερθει στην ελλαδα καποια στιγμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανυπομονώ να διαβάσω το βιβλίο! Χρύσα πότε θα ξεκινήσεις να ανεβάζεις ξανά βιντεακια στο YouTube?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Χαίρομαι πολύ που το ακούω. <3 Θα ξανά αρχίσω από την άλλη εβδομάδα. Θα αναρτούσα χτες αλλά κάτι δεν πήγαινε σωστά. Σε ευχαριστώ πολύ από το ενδιαφέρον. <3

      Διαγραφή
  5. Αχχχ πάλι θα κλαίω μου φαίνεται...Πολύ ωραία ταινία πρέπει να είναι...ελπίζω να έρθει σύντομα στην Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις