Ξανά αρχίζουμε από την αρχή ενώ λέμε αντίο στο καλοκαίρι...


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!



  Η Παρασκευή ήταν η μέρα που τα πράγματα ξανά σοβάρεψαν. Την Παρασκευή, οι πύλες των σχολείων ξανά άνοιξαν για να μας υποδεχτούν για άλλη μια φορά. Τα μαθήματα όμως ξεκίνησαν σήμερα και αυτό τα κάνει όλα ποιο περίπλοκα. Ναι, μπορεί να "βασανιστήρια" να ξανά άρχισαν και επίσημα σήμερα αλλά αυτό έχει και τα θετικά του.



  Επιτέλους, είδαμε τους φίλους μας και μεγαλώσαμε κατά έναν ολόκληρο χρόνο. Αυτό σημαίνει περισσότερη ελευθερία και ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα που να μας ευχαριστούν. Επειδή όμως καταλαβαίνω απόλυτα τα ανάμεικτα αυτά συναισθήματα τα οποία δημιουργούν αυτές οι καταστάσεις, σε αυτήν την ανάρτηση μπορείτε να γράψετε όσα σκέφτεστε.



  Δηλαδή, μπορείτε να γράψετε την ηλικία σας και το σε ποια τάξη θα πάτε ή αν έχετε τελειώσει με τις σπουδές σας,  μπορείτε να πείτε την ηλικία σας  και την δουλειά σας, ή με ότι ασχολείστε. Ταυτόχρονα, μπορείτε να μοιραστείτε το αν χαιρόσαστε ή λυπάστε για υποχρεώσεις που μόλις ξανά γύρισαν. Όπως καταλάβατε, αυτή είναι μια ελεύθερη ανάρτηση, αφιερωμένη σε εσάς. Άρα να ακούσω όλες σας τις γνώμες.




  Ας ξεκινήσω πρώτα εγώ. Φέτος, άρχισα μόλις την Α' Λυκείου, αφού έφτασα με το καλό αυτόν τον Αύγουστο στην ηλικία των 15, και άλλαξα σχολείο. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό μιας και μιας ήθελα κάτι διαφορετικό και με περισσότερες δυνατότητες. Περίεργος, χάρηκα αρκετά που ξανά άνοιξαν τα σχολεία, κάτι μάλλον στο οποίο βοήθησε η αλλαγή του "τοπίου" και το ότι θα κάνω πολλά νέα ενδιαφέροντα πράγματα. Ανησυχώ μονάχα για το ib αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Εσείς τι έχετε να πείτε για εσάς;



  Και έτσι λέω αντίο σε αυτό το μαγικό καλοκαίρι, στο οποίο ελπίζω να σας χάρισα με τις αναρτήσεις που κάποιες όμορφες στιγμές. Θα ξανά έρθει όμως σύντομα αυτή η μαγική εποχή, γεμάτο νέες περιπέτειες και εμπειρίες. Ανυπομονώ για τα σχόλια και τους καλοκαιρινούς αποχαιρετισμούς σας. Εγώ έκανα είδη τον δικό μου, μόλις τον διαβάσατε. Καλό σας απόγευμα και καλές προβολές.



Σχόλια

  1. Και εγώ 1η λυκείου φέτος ,θα γίνω 15 τον Οκτώβριο..δεν χαίρομαι ιδιαίτερα που ξανά άνοιξαν τα σχολεία γιατί ΗΔΗ δεν έχω καθόλου προσωπικό χρόνο αλλά εντάξει..υπομονή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου χρυσα!!κι εγω 1η λυκειου πηγαινω.ομολογω οτι δν χαρηκα που ανοιξαν τα σχολεια...πλησιαζει και ο καιρος που θα δωσω proficiency και θα ειμαι καπως πιεσμενη..παρολα αυτα το εχω παρει χαλαρα μεχρι στιγμης και ελπιζω να συνεχιστει αυτο!!!😀

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειαα σουυ Χρυσσααα!
      Εγώ είμαι ίσα με εσένα και ομολογώ πως κι εγω χαρηκα που άνοιξαν τα σχολεία παρόλο που δεν είμαι και πολύ φαν γενικά!! Είναι πολύ ευχάριστο το περιβάλλον και πολλές οι νέες γνωριμιες!! Βέβαια υπάρχει και ή πιο γκριζα πλευρά της υπόθεσης και είναι το γεγονός ότι τον Νοέμβρη δίνω c2 αγγλικά και νταξει θέλει διάβασμα!! Αυτααα!! Καληνύχτα!

      Διαγραφή
    2. Αγαπητή Aristea Panagopoulou,
      Γεια σου!!! <3 Καλή σου τύχη με το proficiency. Είμαι σίγουρη πως θα τα πας εξαιρετικά καλά. Και εγώ ελπίζω να είσαι πάντα έτσι. <3

      Διαγραφή
    3. Αγαπητή emma sam,
      Ούτε εγώ είμαι καμιά τεράστια φαν αλλά τι να κάνουμε. Καλύτερα όμως να το βλέπουμε με θετικό μάτι γιατί αλλιώς την βάψαμε!!! Καλή σου τύχη. <3

      Διαγραφή
  3. Και εγώ είμαι στην 1η Λυκείου φέτος, έκλεισα τα 15 τον Αύγουστο. Χάρηκα που άρχισαν τα σχολεία! Και παρόλο που μόνο 2 μέρες πέρασαν στο καινούργιο σχολείο, έχω...ενθουσιαστεί. Γενικά το κλίμα είναι πολύ διαφορετικό από το Γυμνάσιο, και έχει...ενδιαφέρον.
    Και εγώ δίνω c2 στα γαλλικά τον Δεκέμβρη, και αν το πάρω, θα έχω τελειώσει από τα ξενόγλωσσα. Βέβαια, χρειάζεται περισσότερο διάβασμα τώρα.
    Σε ευχαριστούμε και πάλι για αυτές τις ωραίες στιγμές που μας χάρισες με τις αναρτήσεις σου μέσα στο καλοκαίρι! Και καλή δύναμη με τα μαθήματά σου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Efthymia Liagka,
      Καλώς ήρθες τότε στην παρέα. <3 Χαίρομαι που νιώθουμε το ίδιο και καλή σου τύχη. :)
      Υ.Γ. Σε ευχαριστώ πολύ και επίσης. <3

      Διαγραφή
  4. Εγώ πάλι πάω Γ λυκείου! Τα συμπεράσματα δικά σου, Χρύσα! ;) <3
    Όλγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και να αλλη μια μαθητρια της Α λυκειου, θα κλεισω τα 15 τον δεκεμβρη. Πρακτικα πηγα στο ιδιο σχολειο, αλλα εχουμε αλλαξει τμηματα, ειμαστε πλεον αλφαβητικα που σημαινει οτι εχω χωριστει με καποιες φιλες μου, αλλοι φυγαν απο το σχολειο, και φοβαμαι μην χαθουμαι λογω τμηματων. Θα ειναι απαισιο να χαθεις με καποιον που εχεις μαζι σου καθε μερα επι 12 χρονια μονο και μονο γιατι εχουν διαφορα τα επιθετα σας. Και για τα μαθηματα αγχωνομαι αλλα οχι τοσο, εχω ξεμπερδεψει με τα αγγλικα και απλα πρεπει να προσαρμοστω στο γεγονος οτι το καλοκαιρι τελειωσε. Υπομονη λοιπον... Σου ευχομαι και σενα καλη σχολικη χρονια Χρυσα! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Καλώς ήρθες τότε. Πολλοί από Α' Λυκείου ήμαστε εδώ μέσα. <3 Δεν πειράζει που αλλάξατε τμήματα. Οι αληθινές φίλες μένουν. Καλή σχολική χρονιά επίσης. <3

      Διαγραφή
  6. Εγω πρωτη λυκειου φετος...στην αρχη τα πραγματα πηγαιναν καλα(βασικα ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ καλα)αλλα μετα αρχισαν προβληματα...δε φταιει το σχολειο η τα μαθηματα,αλλωστε ακομα εχουμε κανει ελαχιστα.Απλα ας πουμε οτι το πραγμα στραβωσε.Θα δειξει...Οπως και να εχει,να περασετε μια πολυ καλη χρονια παιδια!!!☺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Ζωή Σταυροπούλου,
      Όλα φτιάχνουν. Θετικές σκέψεις χρειάζονται μονάχα χρειάζονται και όλα θα πάνε μια χαρά. <3

      Διαγραφή
  7. Εγώ χρύσα πάω Γ γυμνασίου. Μπορω να πω πως χαρηκα αρκετα με το άνοιγμα των σχολείων καθώς ξανασυνάντησα τη παρέα μου. Παρολα αυτά δεν με χαροποιεί ιδιαίτερα το ότι ξαναρχίζουν οι υποχρεώσεις, ιδικά τη στιγμή που θα πρέπει να διαβάσω και για το proficiency. Αλλά τι να κάνουμε αυτά εχει η ζωή οπότε υπομονή μέχρι το επόμενο καλοκαίρι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ακριβώς τα ίδια και από εδώ. Ωραίο το σχολείο αλλά οι υποχρεώσεις δυστυχώς είναι αναγκαίες. Καλή σου τύχη. <3

      Διαγραφή
  8. γεια σου χρυσα!!!
    και εγω Γ γυμνασιου παω, χαρηκα που ξεινησαν τα σχολεια οχι ομως και τα φροντηστηρια.Αναμενεται να ειναι μια πολλη καλη χρονια.....Γιατι μας αλλαξαν και τμηματα...Και αφου τον Δεκεμβριο με το καλο τελειωνω τα αγγλικα και τα ιταλικα, θα μου μειναουν μονο γαλλικα και πιανο.....Ενταξει αυτα αντεχοναται.......
    Τελος θελω να ευχειθω σε σενα αλλα και σε ολους καλη σχολικη χρονια και μονο επιτυχιες!!!!!!!
    Επισης ευχαριστουμε Χρυσα που μας κρατησες συντροφια αλλο ενα καλοκαιρι......(δδεν ξερω αν θα αντεχα χωρις το μπλοκ σου...)........λοιπον καλη σχολικη χρονια και οτι επιθυμεις στη ζωη σου ευχομαι να βγει αληθινο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ναι, τα φροντιστήρια είναι μια άλλη μεγάλη και πικρή ιστορία. Σου εύχομαι τα καλύτερα, μιας και έχεις τόσο μάλλον εξίσου σφιγμένο πρόγραμμα με εμένα.
      Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα τα υπέροχα λόγια σου και εγώ είμαι αυτή που θα έπρεπε να σε ευχαριστεί που έμπαινες σε αυτό το blog.
      Σου εύχομαι τα καλύτερα. <3

      Διαγραφή
  9. Εγώ πάω β γυμνασίου κ απ'οτι βλέπω είμαι ή μικρότερη εδώ..... Θα κλείσω τα 13 τον Οκτώβριο (28 οκτωβριου!!!). Μου αρέσει παρά πολύ το μπλοκ σου χρυσά γι'αυτο ελπίζω να έχεις το χρόνο να το συνεχίσεις...... μην το σταματήσεις !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Δεν έχει ποτέ σημασία η ηλικία. <3 Χαρούμενα γενέθλια από τώρα. :) Σε ευχαριστώ πολύ. Και μην ανησυχείς, δεν σταματώ με τίποτα.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις