Όλα τα νέα για την 5η season του "Once Upon a Time"


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!



  Έχω εδώ και αρκετό καιρό δημιουργήσει αυτήν την ανάρτηση, η οποία μιλάει για την 5η season της πολύ αγαπημένης σειράς "Once Upon a Time". Πιστεύω πως τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να σας την παρουσιάσω, μιας και σε λίγες ώρες θα έχουμε επιτέλους στα χέρια μας το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου. Εδώ θα βρείτε όλα τα trailers και τα promos, τις φωτογραφίες και τα posters για την 5η season. Let's magic begin...

Posters…


 


 


 





Trailers and promos…










Φωτογραφίες…








Spoilers και ιδέες για την 5η season

  Στο τέλος της τέταρτης σεζόν της σειράς "Once Upon a Time", όλα όσα ξέραμε ανατράπηκαν. O Rumplestiltskin μας σταμάτησε να είναι ο παντοδύναμοs "Dark One" και έγινε ένας απλός άνθρωπος. Η Emma είπε επιτέλους ότι αγαπά τον Houk και πάνω που εμείς χαρήκαμε, θυσιάστηκε για άλλη μια φορά για το ανώτερο καλό και έγινε η νέα "Dark One", αλλά εμείς οι fans την λέμε "Dark Swan". Ενώ έγιναν όλα αυτά εμείς μείναμε ξεκρέμαστοι και με ανοιχτό το στόμα.



  Τι όμως ξέρουμε για την 5η σεζόν; Τι έχει αποκαλυφθεί; Εδώ είμαι για να τα συζητήσουμε και αυτά. Κατά πρώτον, θα δούμε την Merida από το "Brave" και έτσι ξέρουμε από τώρα το ένα από τα θέματα της season. Θα δούμε την Merida να προσπαθεί να βοηθήσει την Emma στο να τιθασεύσει τις σκοτεινές της δυνάμεις. Έπειτα, μπορεί να είδαμε στο πρώτο trailer πως η Emma παραδόθηκε στο σκότος αλλά στην αρχή θα προσπαθήσει να το απωθήσει και να το παλέψει. Μάλιστα θα ζητήσει από γνωστούς και φίλους να συμβάλουν στην προσπάθεια της. Θα ζητήσει από την Regina να την βοηθήσει ως αντάλλαγμα που την έσωσε εκείνη, η Merida θα προσπαθήσει κι εκείνη να την οδηγήσει το Camelot, ενώ ο Rumple θα την μάθει πως να χειρίζεται τις δυνάμεις της.



  Ακόμα, θα δρούμε για πρώτη φορά το θρυλικό Camelot στο δεύτερο επεισόδιο. Αργότερα, θα δούμε τους πολύ αγαπημένους μας Snow και Charming να φτάνουν στα όρια για το παιδί τους και ότι η Regina θα μπει σε πειρασμό εξαιτίας της νέας σκοτεινής πλευράς της Emma. Μην ξεχαστεί κι όλας ότι θα δούμε και την γέννηση του παιδιού της Zelena. Επιπρόσθετα, θα αντικρίσουμε έναν Henry μετανιωμένο που έσπασε την πένα του συγγραφέα και για αυτό θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει αλλιώς το ταλέντο του.



  Για να κλείνω, θα δούμε έναν Hook ανανεωμένο και γεμάτο δύναμη για να βρει την αγάπη του. Αυτός ο στόχος του θα τον κρατήσει καλό. Ακόμα, η αλήθεια είναι πως θα αναρωτιέστε ποιος θα είναι ο νέος σωτήρας της πόλης αφού η Emma "άλλαξε". Η νέα σωτήρας της πόλης λοιπόν θα είναι η Regina, κάτι που το αποφάσισε για να τιμήσει την Emma που την έσωσε. Τέλος, τα μεγάλα νέα που σας είχα υποσχεθεί είναι εδώ. Η Mulan και η Ruby επιστρέφουν.



  Πως σας φαίνονται όλα αυτά; Προσωπικά με μάγεψαν όπως πάντα όλα όσα σας έδειξαν. Φαίνεται πως για ακόμα μια χρονιά έχουν βάλει όλο τους το μεράκι και πως έχουν τις καλύτερες ιδέες. Δεν μπορώ να περιμένω άλλο για αυτήν την πέμπτη σέζον και χαίρομαι που η ώρα όλο και πλησιάζει. Ένας θεός ξέρει πως εμείς οι Oncers έχουμε αντέξει έως τώρα. Ανυπομονώ για τα σχόλια και για τις απόψεις σας.



Σχόλια

  1. Γεια.. εδώ και λιγες μέρες έχω ανακαλύψει το μπλογκ σου και μου αρέσει πολύ!! <3 Ήθελα να σε ρωτήσω κάτι άσχετο: έχεις διαβάσει το Φίλα με της Beth Reekles?? Μου το έκαναν δώρο και θέλω να μάθω αν αξίζει... αν δεν το έχεις διαβάσει, δεν πειράζει, θα το διαβάσω έτσι κι αλλιώς. Το λυπάμαι να το αφήσω αδιάβαστο χαχα..
    Φιλιά πολλά,
    Κλειώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Κλειώ Κ,
      Χαίρομαι πάρα πολύ που το ακούω αυτό. <3 Ναι το έχω διαβάσει. Κοίτα, εμένα σπάνια μου αρέσουν αυτά τα γλυκά βιβλία. Το "Φίλα με" ήταν ωραίο αλλά δεν με ξετρέλανε. Δώσε του όμως μια ευκαιρία. :) Καλοδιάβαστο. <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις