Το 3ο official trailer του "The Hunger Games: Mockingjay - Part 2" και το τελευταίο official poster


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!


(Το νέο poster...)

  Βγήκε το νέο trailer της ταινίας "The Hunger Games: Mockingjay - Part 2" και προσωπικά, μου έφερε δάκρυα στα μάτια. Ο τίτλος αυτού του trailer έχει το όνομα "For Prim" και μας έφερε ακόμα ποιο κοντά στην μεγάλη πρεμιέρα, η οποία είναι στις 19 Νοεμβρίου. Ουσιαστικά, αυτό το trailer μας κάνει τα spoiler για όσους δεν ξέρουν το τέλος των βιβλίων και καταφέρνει να σε φορτίσει συναισθηματικά γιατί το τέλος όλο και πλησιάζει. Άρα, παρακολουθήστε, απολαύστε και κλάψτε με δική σας ευθύνη. Καλό σας βράδυ και ανυπομονώ για τα σχόλια σας.


Το trailer:


Σχόλια

  1. ισως να ειναι το καλυτερο απο οσα εχουν βγει για αυτην την ταινια αλλα μονο το τρε'ι'λερ κανει τετοιο σπο'ι'λερ για το τελος της ταινια που ειλικρινα δεν το εχω ξανα δει ποτε.
    ελπιζω να μην καταστερεψουν και αυτη την ταινια γιατι θα τους παρει και θα τους σηκωσει :@
    μια εβδομαδα εκλαιγα οταν πεθανε η πριμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Eliza Callen,
      Όντως. Το spoiler εδώ πέρα πέφτει βροχή. Εγώ εύχομαι να μην κλάψω πάρα πολύ.

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς, τα μεγάλα στούντιο παραγωγής ταινιών έχουν αποφασίσει όπως φαίνεται ότι θα έχουν σπόιλερς σε κάθε καινούτιο τρέιλερ που βγαίνει για κάθε ταινία... Έχουν καταλάβει ότι με τα σπόιλερς, το κοινό είναι πιο σίγουρο για την υπόθεση της ταινίας, και έτσι η ταινία πουλάει περισσότερο: στο κοινό δεν αρέσει να μην είναι σίγουρο για το τι θα δει. Γι'αυτό και οι αυθεντικές και κανούριες ιδέες που δεν είναι σίκουελ, ριμέικ, ή βασισμένα σε βιβλίο δεν πουλάνε το ίδιο. Ιδίως με τις ταινίες τρόμου. Πάρτε για παράδειγμα την ταινία Μπάμπαντουκ, μία πολύ έξυπνη και αυθεντική Αυστραλέζικη ταινία ψυχολογικού τρόμου. Ο προϋπολογισμός της, ως εκτός Χόλλυγουντ, δεν ήταν ιδιαίτερα ψηλός συγκριτικά με τις αμερικάνικες ταινίες, "μόλις" 2 εκατομμύρια. Πόσα λεφτά έβγαλε; Γύρω στα 5 εκ. Πιστεύω ότι όλοι σας θα έχετε ακούσει το Άνναμπελ, μία ταινία πρίκουελ μίας άλλης γνωστής ταινίας, το "Κάλεσμα". Το Άνναμπελ ήταν απαίσιο. Παρόλα αυτά όμως, με προϋπολογισμό 6.5 εκατομμύρια, μαντέψτε πόσα έβγαλε: πάνω από 250 εκατομμύρια. Πάνω από 50 φορές περισσότερα από το Μπάμπαντουκ. Ο κόσμος θέλει να ξέρει ακριβώς τι πρόκειται να δει. Μπορεί να ακούγεται άδικο, αλλά δυστυχώς έτσι είναι. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να υποστηρίζουμε με το να πηγαίνουμε στους κινηματογράφους ή να αγοράζουμε τις καινουριες, αυθεντικές ιδέες, αλλιώς θα συνεχίσουμε για πάντα να καταναλώνουμε ανακυκλωμένα τα πράγματα που έχουμε ήδη δει χιλιάδες φορές.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητή Ανδρέας Χριστοφιλόπουλος,
      Δεν έχω να προσθέσω τίποτα. Είπες όλα όσα πιστεύω. Και σε ευχαριστώ για το τεράστιο και πάρα πολύ αναλυτικό σου σχόλιο. Σημαίνει πολλά για εμένα που μου γράφετε. <3

      Διαγραφή
  2. ουαου!!!!!!!!θα πεθανω απο την ανυπομονισια!!!!!
    πια ειναι η οριστικη ημερομηνια που θα βγει??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου χρυσα!!! Ηθελα να σε ρωτησω αν εχεις παραγγειλει βιβλια απο παπασωτηριου μεσω ιντερνετ και αν ναι θα ηθελα να μαθω αν ειναι καλυτερο απο τα public οσον αφορα τιμες την κατασταση των βιβλιων το χρονο παραδοσης και τα σχετικα....απλα ηθελα να παρω το throne of glass και the son of neptune αλλα δεν τα εχει στα public και σκευτηκα να καταφηγω σε παπασωτηριου αλλα θα ηθελω πρωτα τη γνωμη σου...ευχαριστω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Κοίτα, τα Παπασωτηρίου έχουν πολύ μικρή γκάμα ως προς τα αγγλικά βιβλία. Προτιμώ να παραγγέλνω μέσω Public. Εγώ τα έχω πάρει από τα Public αυτά που θες αλλά αφού δεν έχεις πολλές επιλογές προσπάθησε απο τα Παπασωτηρίου. Να ξέρεις όμως πως θα αργήσουν να έρθουν. Όμως ξέρεις τι λένε, καλύτερα αργά παρά αργότερα.

      Διαγραφή
  4. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Χάλια φαίνεται... Ποιανού ιδέα ήταν αυτή η μουσική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανδρέας Χριστοφιλόπουλος,
      Τι να σου πω, εμένα μια χαρά μου φαίνεται. Γούστα είναι αυτά βέβαια. :)

      Διαγραφή
    2. Kοίτα, είδα και το άλλο τρέιλερ, και είναι πιο καλό. Απλά αυτό ψιλοαπέτυχε. Δίκιο έχεις όμως, γούστα είναι αυτά.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανδρέας Χριστοφιλόπουλος,
      Ναι δεν είναι κάτι καταπληκτικό αυτό αλλά κάποιους τους αγγίζει. :)

      Διαγραφή
    4. To φαντάζομαι. Εγώ δεν έχω δει την τρίτη ταινία ούτε έχω διαβάσει τα βιβλία, και δεν ξέρω.

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ Ανδρέας Χριστοφιλόπουλος,
      Να τα δεις και να τα διαβάσεις. <3 Ελπίζω να σου αρέσουν. :)

      Διαγραφή
  5. Μία ερώτηση επειδή δεν έχω διαβάσει τα βιβλία: πώς υποτίθεται ότι με αυτά τα πρωτόγονα όπλα μπορεί η Κάτνις και οι υπόλοιποι υποσιτισμένοι χωριάτες να τα βάλουν με το Κάπιτολ, που υποτίθεται πως είναι πολύ ανεπτυγμένο τεχνολογικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανδρέας Χριστοφιλόπουλος,
      Στα βιβλία, η Κάντις και οι φίλοι κάνουν μια ομάδα της τελευταίας στιγμής και προσπαθούν να σκοτώσουν τον Σνόου. Στο τέλος γίνεται το ποιο αναπάντεχο. Πέφτουν βόμβες, οι κακοί και διάφοροι καλοί πεθάνουν και η στο τέλος, ενώ είναι συναισθηματικά φορτισμένη και πληγωμένη, Κάντις κάνει μια κίνηση που φέρνει την ισορροπία.

      Διαγραφή
    2. Δεν νομίζω ότι έχω καταλάβει ακριβώς τι γίνεται... Θέλουν να σκοτώσουν τον Σνόου και κάνουν έναν μικρό "στρατό" για να τα βάλουν με το Κάπιτολ, έτσι δεν είναι; Εγώ ρωτούσα πώς γίνεται να τα βάλουν με το Κάπιτολ με τόξα, βέλη κλπ., και μάλιστα στην κατάστασή τους, ενώ το Κάπιτολ είναι τόσο ανεπτυγμένο.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητή Ανδρέας Χριστοφιλόπουλος.
      Και σου είπα, θα ρίξουν βόμβα οι καλοί όταν κανείς δεν το περιμένει. :) Βέβαια, δεν ξέρω πως θα το κάνουν στην ταινία.

      Διαγραφή
    4. Ααααα... Δεν το είχα καταλάβει... Τέλος πάντων, θα δούμε όταν βγει η ταινία.

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ Ανδρέας Χριστοφιλόπουλος,
      Δεν πειράζει. :) Ναι, τότε θα κριθούν όλα. <3
      Υ.Γ. Ανυπομονώ να δω τις απόψεις σου και σε άλλα σχόλια. <3

      Διαγραφή
  6. Γεια σ χρυσα...η ταινια φενεται απιθανη αλλα θελω να σε ρωτησω κτ που ειναι λιγακι εκτος θεματος...μηπως μπορεις να μ προτεινεις ταινιες σαν το hunger games το the maze runner ή το divergent θελω να δω κατι ισαξιο με αυτες αλλα δν βρισκω τπτ της προκοπης!! :( και αν μπορουσες να μ προτεινεις και κανενα θριλερ ;)
    Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σ....εισαι απιθανηηηη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Παρόμοιες; The giver και the 5th wave. Θρίλερ: η γυναίκα με τα μαύρα και το άσυλο. :) Κοίτα, δεν βλέπω θρίλερ γιατί τα θεωρώ πολύ βαρετά. Ξέρω από το πρώτο κι όλας 20άλεπτο τι θα γίνει. Σκέτο μοτίβο. Κατά την γνώμη μου.

      Διαγραφή
    2. Θρίλερ; Το Μπάμπαντουκ. Αξίζει να υποστηριχτεί αυτή η ταινία. Είναι η πρώτη ταινία της συγκεκριμμένης σκηνοθέτιδας, και είναι εξαιρετική. Δυστυχώς, δεν έβγαλε πολλά λεφτά, γιατί είναι αυστραλέζικη και όχι χολλυγουντιανή.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανδρέας Χριστοφιλόπουλος,
      Ναι, και αυτό ήταν πολύ ωραίο. Όντως πολύ κρίμα.

      Διαγραφή
    4. Σας ευχαριστωωω ;) θα τα δω το συντομοτερο...

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Τίποτα. Ελπίζω να σε βοηθήσαμε. <3

      Διαγραφή
    6. Με βοηθησατε πολυ ;)

      Διαγραφή
  7. ΑΝΥΠΟΜΟΝΩΩΩΩ για την τελευταία ταινία... :) Αλλά όμως, δεν θέλω να σκέφτομαι ότι θα είναι το...ΤΕΛΟΣ... :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Efthymia Liagka,
      Κανείς δεν θέλει αλλά πρέπει να αρχίσουμε να το καταλαβαίνουμε γιατί μετά θα πληγωθούμε περισσότερο. :(

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις