Βρέθηκε εκδοτικός οίκος για να φέρει στην Ελλάδα το "Penryn and the End of Days: End of Days - Η Πένριν και η Συντέλεια του Κόσμου: Η Συντέλεια του Κόσμου" (Βιβλίο 3ο από 3α) της Susan Ee


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!



Εγώ όπως και πάρα πολύς άλλος κόσμος θέλουμε να πάρουμε το τρίτο και τελευταίο βιβλίο της σειράς "Η Πένριν και η συντέλεια του κόσμου", ή όπως το λένε οι περισσότεροι "Κάθοδος Αγγέλων 3", με τον τίτλο "End of Days - Η συντέλεια του κόσμου". Επίσης ανυπομονούμε απίστευτα να βγει στα ελληνικά. Μαντέψτε. Οι εκδόσεις Μάτι αγόρασαν τα δικαιώματα της σειράς.

             Δεν κάνω πλάκα. Είναι εκατό τις εκατό αλήθεια. Βέβαια δεν έχει μαθευτεί το πότε ακριβώς θα βγει αλλά τουλάχιστον μας έχει φύγει ένα μεγάλο βάρος. Άντε τώρα να αγοραστούν τα δικαιώματα και των άλλων σειρών του εκδοτικού οίκου Πλατύπους. Είναι ΑΝΑΓΚΑΊΟ!!! Όσοι νιώθετε τον πόνο μου καταλαβαίνετε.. Μέχρι όμως να έρθει η άγια μέρη που θα μπορούμε και επισήμως να αγοράσουμε το βιβλίο, πάμε να δούμε την περίληψη μας.

Περίληψη από το αγγλικό οπισθόφυλλο του βιβλίου:
End of Days is the explosive conclusion to Susan Ee’s bestselling Penryn & the End of Days trilogy.
After a daring escape from the angels, Penryn and Raffe are on the run. They’re both desperate to find a doctor who can reverse the twisted changes inflicted by the angels on Raffe and Penryn’s sister. As they set off in search of answers, a startling revelation about Raffe’s past unleashes dark forces that threaten them all.
When the angels release an apocalyptic nightmare onto humans, both sides are set on a path toward war. As unlikely alliances form and strategies shift, who will emerge victorious? Forced to pick sides in the fight for control of the earthly realm, Raffe and Penryn must choose: Their own kind, or each other?

Σχόλια

  1. Φοβερά νέα! Ελπίζω να πάρουν και τις υπόλοιπες σειρές άλλοι εκδοτικοί. Πραγματικά είναι κρίμα να μείνουν μισές... Η ακόμα και να επανακυκλοφορήσουν κάποια βιβλία τους όπως το Τεστ και τους Αγώνες Πείνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Elenh Ouz,
      Όλοι μας το ελπίζουμε. Και πιστεύω πως αυτές οι δύο που ανέφερες θα αγοραστούν σίγουρα. Το πιστεύω γιατί οι επόμενες ταινίες τους βγαίνουν σύντομα. Μάλιστα νομίζω πως και τα Θανάσιμα Εργαλεία θα αγοραστούν γιατί η σειρά θα βγει το 2016. Ζούμε για να ελπίζουμε.

      Διαγραφή
    2. Γλυκουλα μου με κανεις πολυ χαρουμενη με αυτα τα νεα.Θελω να τελειωσουν και τον τιγρη της colleen houck αλλιως...θα τους κυνηγησω με την παντοφλα.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητή Σπυριδούλα,
      Χαίρομαι πραγματικά που το ακούω. Και μακάρι. Αλλιώς θα πάμε μαζί. Εσύ με την παντόφλα και εγώ την ντουντούκα. <3

      Διαγραφή
    4. υπέροχα ανυπομονώ να βγει το τρίτο βιβλίο ελπίζω να εκδώσουν και το τέταρτο απο την κατάρα του τίγρη !!! (εγω θα έρθω με το σκουπόξυλο χαχαχα )

      Διαγραφή
    5. Αγαπητή Stavroula Karageorgou,
      Και εγώ ανυπομονώ. Και για τα δύο. Ελπίζω να πάρει κάποιος σύντομα και τα δικαιώματα για το "Έπος του Τίγρη". Είναι καταπληκτική σειρά.
      Υ.Γ. Αυτό με το σκουπόξυλο ήταν πολύ πετυχημένο χαχα...

      Διαγραφή
  2. Παιδιά μήπως υπάρχει κάποιο νέο με την έκδοση του βιβλίου???και με την κατάρα του τίγρη γνωρίζετε κάτι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή George Toufekoulas,
      Τίποτα ακόμα. Οι εκδοτικοί οίκοι στην Ελλάδα πάνε υπερβολικά αργά και αλλάζουν συνεχώς τις λίστες με τα βιβλία που θα εκδώσουν. Τους ρώτησα αλλά τίποτα δεν ακούγεται ακόμα. Λυπάμαι.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις