Hello, Summer...


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!


  ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ!!! Τι μαγική λέξη. Summer is here. Τελειώσαμε αγάπες μου. Ώρα να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε... Με λίγη φαντασία. Γιατί το σχολείο ΤΕΛΕΊΩΣΕ!!! Ήρθε η ώρα της απελευθέρωσης.



  Αυτό το καλοκαίρι που θα περάσουμε μαζί θα σας κάνω πολλές αναρτήσεις επί όλων των θεμάτων. Θα ανεβαίνουν συνέχεια αναρτήσεις με κριτικές και πολλές ενημερώσεις. Ετοιμαστείτε γιατί θα σας πρήξω λίγο. Και όταν λέω λίγο, εννοώ πολύ περισσότερο από το προηγούμενο καλοκαίρι. Και όσοι ήσασταν μαζί και τότε ξέρετε τι σημαίνει αυτό.


  Το καλοκαίρι όμως δεν είναι μόνο οι ταινίες, τα βιβλία και όλα τα άλλα που αγαπάμε. Σημαίνει να περνάς καλά και ξένοιαστα με τους φίλους σου. Να διασκεδάσεις γιατί το καλοκαίρι σημαίνει χαλάρωση και νεανικότητα. Το καλοκαίρι είναι η αποχή που ξανανιώθεις.




  Το "Η φαντασία είναι το παν" από το πρώτο κι ολας λεπτό αποτελούσε πηγή έμπνευσης για εμένα και το νιώθω σαν το μικρό αλλά υπέροχο προσωπικό μου κομμάτι παραδείσου. Ελπίζω να συνεχίσετε να είστε μαζί μου και μακάρι να σας βοηθάω πάντα σε ότι θέλετε.


  Άρα θα τα πούμε πολύ σύντομα με πολλές αναρτήσεις. Και εδώ είναι το σημείο που μου γράφετε τι θέλετε να δείτε από εμένα αυτό το καλοκαίρι. Θα ακούσω όλα τα θέλω σας με μεγάλη μου χαρά. Και έτσι κλείνω αυτήν την ανάρτηση. ΚΑΛΌ ΜΑΣ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ!!!


Υ.Γ. Σήμερα ή αύριο θα ανεβεί η κριτική μου για το βιβλίο η "Κλέφτρα των Βιβλίων". Ελπίζω να σας αρέσει.


Σχόλια

  1. Καλο καλοκαιρι!!! Καιρος ηταν επιτελους να τελειωσουν τα σχολεια! Εχω μια προταση για αναρτηση που νομιζω θα σ αρεσει πολυ. Ειναι ενα tag στο youtube που το δημιουργησε η emmabooks και λεγεται r.i.p it or ship it. ειναι ενα παιχνιδι, το οποιο εγγυαται ΠΟΛΥ γελιο. Και ισως καποια αφιερωματα, οπως top 10 κλπ. Ανυπομονουμε για τις αναρτησεις σου!! (τις οποιες γενικα λατρευουμε αλλα σε παρακαλω παααρα πολυ να προσεχεις γιατι μερικες φορες κανεις καταλαθως σποιλερ...) <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Καιρός δεν λες τίποτα. Και οκ. Ευχαριστώ. Θα το ψάξω σίγουρα. <3 Και θα φροντίσω να είμαι ποιο προσεκτική με τα spoilers. ;)

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις