Hello, June... (2015)


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!



  Σήμερα είναι μια από τις ποιο λατρεμένες μέρες μου. Γιατί αποδεικνύεται ότι υπάρχει η τύχη. Σήμερα λέμε καλή μέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα. Είναι τρία σε ένα. Ήρθε ο νέος μήνας. Και μαζί του ήρθε και η καλοκαιρινή αύρα που όλοι μας αγαπάμε τόσο πολύ. Και που λείπει τόσο από την ζωή μας τώρα. Το καλοκαίρι δεν είναι απλά και μόνο μια πανέμορφη εποχή γεμάτη ξενοιασιές. Είναι και τρόπος έκφρασης και έμπνευσης. Όταν έχουμε καλοκαίρι, η δημιουργικότητα φτάνει στο κόκκινο. Η έμπνευση και η ανάγκη για να εκφραστείς έρχονται από κάθε γωνία. Το καλοκαίρι είναι μαγικό από όποια οπτική και αν το δει κανείς. Γιατί εκεί που δεν το περιμένεις μπορεί να αλλάξει η ζωή σου με τον ποιο ωραίο τρόπο. Το καλοκαίρι ανακαλύπτεις νέα ταλέντα. Μαθαίνεις τον εαυτό σου μέσα από αξέχαστες στιγμές. Συνειδητοποιείς για το στα αλήθεια είσαι ικανός. Και αυτό το καλοκαίρι που θα ήμαστε μαζί εύχομαι πραγματικά να σας μείνει αξέχαστο.



  Ουσιαστικά αυτό το καλοκαίρι... Εμ... Θα σας πρήξω. Ναι νομίζω πως αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να το θέσω. Θα σας κάνω συνέχεια αναρτήσεις. Ειδικά κριτικές, μιας και σας έκανα ελάχιστες μέχρι τώρα φέτος. Τι λέτε??? Θα γίνεται για ένα ακόμα υπέροχο καλοκαίρι συνοδοιπόροι μου??? ΚΑΛΌ ΜΉΝΑ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΈΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΌ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΣΑΣ ΕΎΧΟΜΑΙ!!!



Σχόλια

  1. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΙΞΕΙΣ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ!!!!! χαχαχα<3<3<3
    καθε μερα θα σε βλεπω και θα κανω σχολια σε οτι κανεις!!!!!ΤΕΛΕΙΑ
    το λατρευω το μπλογκ σου!!!!ΑΝΥΠΟΜΩΝΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΙΡΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΕΣΥ!!!!!χαχχα ευχαριστουμε πολυ...<3<3<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Χαχαχα... Αφού το θες, επιθυμία σου διαταγή μου. ;) Και εγώ σας ευχαριστώ. <3

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχαχα<3<3<3<3

      Διαγραφή
  2. Καλό μήνα, Χρυσάνθη!
    Καλό Καλοκαίρι και καλές αναρτήσεις!!!♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α τι ωραία θα διασκεδασουμε την ώρα μας στο μπλογκ σου μέχρι να έρθει η ώρα για μπάνια. όπου και κει θα μας συνοδεύεις, εσύ και ένα καλό βιβλίο. Ανυπομονούμε για τις αναρτήσεις σου. καλό καλοκαίρι Χρυσάνθη <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ευχαριστώ για όλα σας τα καλά λόγια. <3 Και επίσης. Σας εύχομαι ένα υπέροχο καλοκαίρι. ;)

      Διαγραφή
  4. Τελεια! Θα περασει ευχαριστα το καλοκαιρι, με μπανια, παγωτο, βιβλια, σειρες ΚΑΙ αναρτησεις... προβλεπεται πολυ ωραιο καλοκαιρι! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις