Κριτική Για Την Σειρά "The Tomorrow Reople"




























Διεθνείς περίληψη της σειράς:




Series Logo for The Tomorrow PeopleΠρόκειται για το επόμενο εξελικτικό βήμα του ανθρώπινου είδους. 
Μια γενιά με ασυνήθιστες ικανότητες. 
Ο Stephen Jameson βρίσκεται στο μεταίχμιο, μεταξύ του κόσμου που ξέρουμε και του κόσμου του αύριο. 
Ένα χρόνο πριν, ήταν ένας φυσιολογικός έφηβος, μέχρι που άρχισε να ακούει φωνές και να τηλεμεταφέρεται στον ύπνο του. 
Αμφισβητώντας την πνευματική του υγεία, αποφασίζει να ακολουθήσει μια από τις φωνές, που τον οδηγεί στην πρώτη του συνάντηση με τους Ανθρώπους του Αύριο.




Λίγα λόγια για την σειρά:




Ο Stephen Jameson είχε δύσκολη χρονιά. Τα τελευταία χρόνια της ζωής του ήταν δύσκολα αλλά ο τελευταίος χρόνος πήγαινε πολύ. Δεν είναι και ότι ποιο εύκολο και ότι ποιο απλό πράγμα στον κόσμο το να υπνοβατείς το βράδυ όταν κοιμάσαι, να ξεκλειδώνεις πόρτες, να μπαίνεις σε ξένα σπίτια και να ξυπνάς, χωρίς να το θες, χωρίς να το ξέρεις πως, χωρίς να έχεις ιδέα και να ξυπνάς μαζί με τους ενοίκους αυτού του ξένου σπιτιού σε απόλυτη σύγχυση. Φανταστείτε να ζούσατε έτσι επί έναν χρόνο. Σκέτη τρέλα. Φανταστείτε να έπρεπε να παίρνεις ψυχοφάρμακα τρείς φορές την μέρα και να έπρεπε να δένεστε κάθε βράδυ για να μην συμβούν όλα τα παραπάνω. Και παρόλα αυτά … τίποτα να μην έχει αλλάξει. Φανταστείτε να είχατε φίλους, ανθρώπους κοντά σου και εξαιτίας αυτού που σου συμβαίνει να απομακρύνθηκαν όλοι από γύρω σου. Φανταστείτε να άκουγες μια γυναικεία φωνή μέσα στο κεφάλι σου που να σου λέει ότι δεν είσαι τρελός  αυτή είναι η ζωή του Stephen JamesonΤόσο απλή, τόσο εύκολη όσο είναι για κάποιον να συρθεί σε ανάμενα κάρβουνα.




69927-1381957206Όταν η φωνή μέσα στο κεφάλι του, του λέει να πάει στο μετρό (δεν ξέρει γιατί) αλλά την υλοποιεί την προσταγή – παράκληση της. Δεν περίμενε όμως ‘ότι ένας τύπος με το όνομα Jhon θα τον έπιανε από τον ώμο, ότι θα τον τηλεμετέφερνε (κυριολεκτικά) στο αρχηγείο του και ότι θα τον σύστηνε στην φωνή μέσα στο κεφάλι του, με το όνομα Cara







Επίσης, δεν περίμενε να του πουν ότι υπάρχουν άνθρωποι λίγο ποιο εξελιγμένοι από τους άλλους, οι οποίοι έχουν δυνάμεις. Τηλεκίνηση, τηλεμεταφορά και τηλεπάθεια. Τις κατονομάζουν τα 3T. Δεν περίμενε να του πουν ότι και ο ίδιος ήταν ένας από αυτούς. Πως θα μπορούσε άλλωστε??? Αφού δεν είχε καθόλου δυνάμεις. (Ή έτσι νόμιζε) Δεν περίμενε να του πουν ότι ο πατέρας του ήταν ένας ήρωας. Ένας ήρωας που προσπαθούσε να διασώσει όσους μπορούσε από το είδως, δηλαδή τους ανθρώπους με τις δυνάμεις των 3Τ, δημιουργώντας μια ομάδα που ονομάζεται: The Tomorrow People (στα ελληνικά: 1. Οι άνθρωποι του μέλλοντος ή 2. Οι άνθρωποι του αύριο) γιατί οι αντίπαλοι τους, οι Oultra προσπαθούν να τους εξαλείψουν. 













Στην αρχή ο Stephen δεν τους πιστεύει αλλά καθώς οι δυνάμεις του αρχίζουν να εμφανίζονται ξέρει ότι έχουν αδιαμφισβήτητα δίκιο. Πριν όμως το καταλάβει οι Oultra τον έπιασαν και προσπάθησαν να του πάρουν τις δυνάμεις. Προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Οι Tomorrow People ήρθαν να τον σώσουν αλλά η αλήθεια είναι … ότι δεν τους χρειάστηκε ιδιαίτερα. Αφού τηλεμεταφέρθηκε από μόνος του έξω από το δωμάτιο που τον είχαν δέσει για να μην το σκάσει. 





69795-1381957206Μόλις τον βρήκαν ο Jhon και η Cara (οι οποίοι είναι οι αρχηγοί των Tomorrow People και ζευγάρι) ζήτησαν να μάθουν πως δραπέτευσε. Όταν τους είπε τον κοίταξαν και είπαν: Αυτό είναι αδύνατον. Δεν έχεις λάβει καθόλου εκπαίδευση. Εκείνος απλά ανασήκωσε του ώμους και άρχισαν να τρέχουν. Όταν οι Oultra τους βρήκαν άρχισαν να πυροβολούν. Δεν μπορούσαν να πάνε πουθενά και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. 




Robbie-Amell-Aaron-Woo-Luke-Mitchell-and-Peyton-List-of-The-Tomorrow-PeopleΟ Stephen απλά ούρλιαξε και σήκωσε το χέρι του. Τότε έγινε το ποιο περίεργο πράγμα. (Γιατί ήδη τα πράγματα ήταν πολύ περίεργα) Ο Stephen είχε σταματήσει τον χρόνο. Οι σφαίρες που έρχονταν προς το μέρος τους σταμάτησαν να κινούνται και έμειναν να αιωρούνται στον αέρα με τα πάντα γύρω τους ακινητοποιημένα. Όλοι τον κοιτούσαν με το στόμα ανοιχτό και με βλέμμα τελείως έκπληκτο.




«Stephen!!! Πως το έκανες αυτό???» ρώτησε η Cara. Ο Stephen απάντησε απλά και τελείως ειλικρινά: Δεν έχω ιδέα. Και έτσι απλά έφυγαν.






Ύστερα από αυτήν την μέρα η ζωή του Stephen δεν ήταν ποτέ ξανά η ίδια.
Ύστερα από αυτήν την μέρα έμαθε την αλήθεια.









Ύστερα από αυτήν την μέρα έμαθε ποια είναι η πραγματική του φίλη από τον «φυσιολογικό» κόσμο, η Άστριντ (δεν την έχω ξανά αναφέρει).

















Ύστερα από αυτήν την μέρα έμαθε ποιοι είναι οι άλλοι του φίλοι, οι Tomorrow People.













Ύστερα από αυτήν την μέρα έμαθε πως δεν ήταν τρελός, παρανοϊκός ή τίποτα παρόμοιο. Ήταν απλά ένας τύπος με δυνάμεις 3Τ (και την δύναμη να σταματάει τον χρόνο που είναι άκρως ασυνήθιστο).

Ύστερα από αυτήν την μέρα ανακάλυψε πως ο πατέρας του δεν τους εγκατέλειψε γιατί το ήθελε αλλά γιατί έπρεπε και ότι ίσως είναι ακόμα ζωντανός. 

Για να το μάθει αυτό όμως πρέπει να δουλέψει κάπου που δεν θέλει. Πρέπει να γίνει κατάσκοπος. Πρέπει να δουλέψει για τους εχθρούς τους. 

Πρέπει να δουλέψει για τον θείο του.

Έτσι αρχίζει η ιστορία μας!!!


Έτσι αρχίζει η περιπέτεια μας!!!





Προσωπική γνώμη:




Εκπληκτική σειρά. Από τις αγαπημένες μου. Την λάτρεψα. Είναι μόνο μια season αλλά πραγματικά είναι απλά φοβερή. Η δράση σε κάθε επεισόδιο και κάθε φορά που τελείωνα έλεγα: γίνεται και καλύτερο??? Και στ’ αλήθεια γινόταν. Η ιστορία είναι υπέροχη και αρκετά πρωτότυπη. Οι χαρακτήρες καλοφτιαγμένοι και ο κάθε ηθοποιός ήταν απλά υπέροχος. Τα εφέ που χρησιμοποιήθηκαν για αυτήν την σειρά ήταν όμορφα, όχι παρατραβηγμένα και καθόλου κουραστικά. Τα ευχαριστήθηκα απίστευτα γιατί με γέμιζαν χωρίς περιττές υπερβολές έτσι ώστε να τα κάνουν ύστερα από κάποια στιγμή βαρετά και δεδομένα. Το σενάριο και η σκηνοθεσία ήταν γρήγορη, μυστηριώδης και συναρπαστική. Αυτή η σειρά είναι απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΉ. Το κάθε άτομο που του αρέσει το υπερφυσικό πρέπει να την δει. Θα σας πω και κάτι ακόμα. Πάντα ήθελα να έχω την δυνατότητα, την ευκαιρία να αποκτήσω δυνάμεις για να προστατεύσω αυτούς που αγαπώ, όπως οι ήρωες των βιβλίων. Αυτή η σειρά μου ξύπνησε πάλι αυτό το συναίσθημα. Αυτό λέει κάτι. 





Ακόμα, αγάπησα απίστευτα όλους τους χαρακτήρες που έπαιξαν αλλά ιδιαίτερα τον Stefen (στα ελληνικά Στέφαν), την Cara και τον Jhon. (Που για όσους θα δουν την σειρά πρέπει να ενημερώσω πως τα πράγματα μεταξύ αυτών των 3ων θα μπλεχτούν πάρα πολύ)








 Πραγματικά λυπήθηκα τρομερά όταν έμαθα ότι δεν θα συνεχιστεί η σειρά. Ειδικά αφού το τελευταίο επεισόδιο άφηνε πολλά να υπονοηθούν, έχοντας κι όλας πολλά ερωτηματικά να υπάρχουν στον αέρα. Με τρώει η αγωνία από τότε που την τελείωσα. Μακάρι να συνεχιστεί. (Παρόλο που δυστυχώς δεν το βλέπω)










Σχόλια

  1. Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Η σειρά για το δικό μου γούστο είναι ΠΆΡΑ πολύ καλή.

      Διαγραφή
  2. χρυσα ξερεις που μπορω να τη δω online( καπου που να μην χρειαζεται συνδρομη ή αριθμο τηλεφωνου????)
    ευχαριστω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Μπορείς να βλέπεις ότι θες εδώ: http://gamatotv.com/ Καλές προβολές. <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις