Το βιβλίο "L.S. Stine's Monsterville: The Cabinet of Souls - Η πόλη των τεράτων" ήρθε στην Μεγάλη Οθόνη


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!  Στην προηγούμενη μου ανάρτηση, αυτήν την για την ταινία "Goosebumps", σας είπα πως θα σας μιλήσω σύντομα για την δεύτερη ταινία που έρχεται φέτος και που είναι βασισμένο σε κάποιο βιβλίο του "R.L. Stine's". Η ταινία λέγεται "L.S. Stine's Monsterville: The Cabinet of Souls - Η πόλη των τεράτων" και για την ακρίβεια, έχει ήδη βγει. Η ταινία βγήκε στις 1 Οκτωβρίου και πρωταγωνίστησαν η Dove Cameron, η Katherine McNamara και ο Ryan McCartan. Πάμε να δούμε μαζί το θέμα αυτής της τέλειας ταινίας;  Αυτό που μόλις είδαμε ήταν το trailer της ταινίας "L.S. Stine's Monsterville: The Cabinet of Souls - Η πόλη των τεράτων". Το ξέρω πως δεν φαίνονται πολλά μέσα από αυτό που μας έδωσαν όμως μέχρι τώρα έχω ακούσει μόνο καταπληκτικά λόγια για την ταινία και αυτό με ενθαρρύνει πολύ. Πολύ θετικό βέβαια, εκτός από τρομερούς ηθοποιούς που παίζουν, είναι επίσης το ότι αυτή η παραγωγή έγινε από την "Netflix". Την οποία εμπιστεύομαι απόλυτα μετά από την τεράστια επιτυχία που είχε το "Daredevil".


 

  Η ταινία, βάση σε κριτικές ατόμων όλων των ηλικιών, έχει χαρακτηριστεί ως μια από τις ποιο τέλειες ταινίες με τέρατα. Ναι, επειδή είναι μια TV movie δεν έχει τις ίδιες ευκολίες που θα έχει το "Goosebumps" αλλά εγώ δεν χάνω τις ελπίδες μου. Πιστεύω όσους το έχουν δει και δεν μπορώ να περιμένω για να το δω και εγώ. Πιστεύω πως και το θέμα του είναι πολύ ωραίο, μιας και μιλάμε για σκοτεινές δυνάμεις, μαγικά τρικ, τέρατα και παγιδευμένες ψυχές.


 

Περίληψη της ταινίας:

Teenage friends must resist the spell of an evil showman staging a house of horrors show in their small town.

 

  Έπειτα, είμαι πολύ χαρούμενη που βλέπω την Dove και τον Rayan, οι οποίοι είναι ζευγάρι στην πραγματική ζωή, να παίζουν μαζί και σε κάτι άλλο εκτός από το "Liv and Maddie". Δείχνει πως και η καριέρα τους πάει μπροστά. Η Dove σε αυτήν την ταινία δοκιμάζει, από όσα έχουν ειπωθεί, τις δυνατότητες της ως ηθοποιός και ο Rayan προσπαθεί κάτι εντελώς καινούργιο για αυτόν. Ανυπομονώ να δω πως θα πάει.


  Ακόμα, η Katherine δεν είναι φανταστική με τα σκούρα κόκκινα μαλλιά; Είναι φυσική κοκκινομάλλα αλλά σε αυτήν την ταινία την βλέπουμε τελείως διαφορετική. Ποιο σκοτεινή. Και θεωρώ πως της πάει. Σκεφτείτε έτσι, έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως θα ήταν η Clary στα βιβλία "Θανάσιμα Εργαλεία", στην ταινία "City of Bone" και στην σειρά "Shadowhunets" αν ήταν κακιά; Ή μάλλον αν ήταν αυτή με το αίμα δαίμονα; Τώρα έχετε την απάντηση σας. Και θεωρώ πως είναι πολύ ειρωνικό που παίζει τον ρόλο της Lilith.

 

  Πως σας φαίνονται όλα αυτά; Ελπίζω το όλο plot να σας φάνηκε ενδιαφέρον και να δώσετε στην ταινία μια ευκαιρία. Εγώ σίγουρα θα της δώσω. Ανυπομονώ όχι μόνο για την ταινία αλλά και για τα, ελπίζω, θετικά σας σχόλια. Μέχρι την επόμενη φορά σας εύχομαι ΚΑΛΈΣ ΠΡΟΒΟΛΈΣ.


Φωτογραφίες σχετικές με την ταινία:Σχόλια

  1. Πολύ ωραία ταινία φαίνεται! Προστέθηκε στις TBW ταινίες μου! Και...λατρεύω την Dove και τον Rayan!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις